Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
17.1°C19.7°C
4 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.6°C15.7°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.3°C16.5°C
3 BF 78%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.3°C20.8°C
3 BF 65%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
12.9°C16.9°C
4 BF 82%
Αθλιότητα με τρακτέρ στον φράχτη του Έβρου και παρατηρητές τους αστυνομικούς (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Αθλιότητα με τρακτέρ στον φράχτη του Έβρου και παρατηρητές τους αστυνομικούς (Video)

Σάλο έχει προκαλέσει βίντεο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και δείχνει τρακτέρ εφοδιασμένο με ψεκαστικό μηχάνημα να κινείται παράλληλα προς τον φράκτη στον Έβρο και να ψεκάζει τους πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται κοντά στα συρματοπλέγματα.https://www.youtube.com/embed/PK8uHsFrjS8

Όπως φαίνεται από τα πλάνα, του τρακτέρ προηγείται στρατιωτικό όχημα, ενώ σε κοντινή απόσταση παρακολουθούν άνδρες των ΜΑΤ. Πίσω από το συρματόπλεγμα φαίνονται πρόσφυγες και μετανάστες να τρέχουν για να αποφύγουν το υγρό, με τους παρευρισκόμενους να χύνουν ρατσιστικό δηλητήριο.

«Υπάρχει παντελής απουσία των αρχών όταν καταγράφονται τέτοια φαινόμενα. Η εικόνα αυτή είναι πάρα πολύ προβληματική γιατί δεν ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας και της εμπιστοσύνης που έχουμε προς τις αστυνομικές αρχές ή τον στρατό» ο επικεφαλής του Solidarity Now Λευτέρης Παπαγιαννάκης μιλώντας στην τηλεόραση του Mega.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην παρουσία του νεοναζί ευρωβουλευτή Γιάννη Λαγού στον Έβρο, όπου δεν υπήρχαν αντιδράσεις. «Το καλλιεργήσαμε αυτό, ανακατέψαμε τη «σούπα» για να βγάλουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αυτό είναι απαράδεκτο και ανεπίτρεπτο, γιατί κάποια στιγμή θα γυρίσει τούμπα» σημείωσε και συμπλήρωσε:

«Το τέρας όταν το τρέφεις κάποια στιγμή σε τρώει. Το έχουμε δει πάρα πολλές φορές, το είδαμε το 2012, το 2013 και μετά στη δίκη».

Συντάκτης: avgi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL