Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
14.5°C18.7°C
2 BF 61%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
12.4°C18.0°C
1 BF 66%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.7°C16.0°C
2 BF 65%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.3°C18.0°C
0 BF 57%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
15.7°C15.7°C
1 BF 69%
Συνεχείς επιθέσεις από τα ΜΑΤ στους κατοίκους που διαμαρτύρονται στο Αίπος (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Συνεχείς επιθέσεις από τα ΜΑΤ στους κατοίκους που διαμαρτύρονται στο Αίπος (Video)

Ενημέρωση 18:10

Όπως μεταδίδει το astraparis.gr  πρωτοφανείς διαστάσεις έχει πάρει η αστυνομική βία σε βάρος των πολιτών της Χίου, καθώς απρόκλητα και άνευ λόγου γίνεται συνεχής χρήση χημικών, δίνοντας την εικόνα ότι βρίσκονται σε διατεταγμένη  υπηρεσία να «γονατίσουν» οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης των κατοίκων της Χίου με οποιοδήποτε μέσο.

Στην ευρύτερη περιοχή Φλώρι του Αίπους επικρατεί κυριολεκτικά πανζουρλισμός, καθώς οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιδίδονται σε διαρκές κυνηγητό και συνεχή χρήση χημικών, όπου βλέπουν ότι υπάρχει η οποιαδήποτε κίνηση.

Θα προσπαθήσουμε να ανεβάζουμε συνεχώς και νέο οπτικοακουστικό υλικό από την περιοχή.

https://www.youtube.com/embed/l-1pu-sflTc

Ενημέρωση 17:25

Μάχες σώμα με σώμα εκτυλίσσονται σε δύσβατα σημεία πάνω στο Αίπος στην ευρύτερη περιοχή του Φλώρι και του «17», με τις ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ να συνεχίζουν την εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.

Ενημέρωση 17:16

Νέος γύρος επιθέσεων των ΜΑΤ κατά κατοίκων της Χίου που είχαν μεταβεί στον Άγιο Γιώργη στο Φλώρι για να συμμετάσχουν στην παράκληση που είχε καλέσει ο μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, ξεκίνησε περί τις 4 το απόγευμα της Τρίτης, 25 Φεβρουαρίου 2020, στην περιοχή του Αίπους.

https://www.youtube.com/embed/m7yb_U8JRqg

ΟΙ κάτοικοι στην προσπάθειά τους να κινηθούν προς την επίμαχη περιοχή του «17» βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους άνδρες των ΜΑΤ, οι οποίοι για ακόμα μία φορά δεν δίστασαν να κάνουν εκτεταμένη χρήση χημικών για να τους απωθήσουν, χωρίς προηγουμένως να είχε συμβεί κάποια επιθετική ενέργεια σε βάρος τους.

Από την ώρα εκείνη και έως αυτή τη στιγμή συνεχίζεται ο «κλεφτοπόλεμος» μεταξύ των ΜΑΤ και κατοίκων της Χίου, οι οποίοι έχουν ανέβει στα ορεινά σημεία της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL