Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επικροτεί ο Βασίλης Ντούμας τον παρ' ολίγον Κορκονέα που απείλησε φοιτητές (Video)

Επικροτεί τον Ειδικό Φρουρό που εκτός υπηρεσίας τράβηξε το υπηρεσιακό του όπλο μέσα στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ, και απείλησε φοιτητές, ο πρόεδρος του Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Βασίλης Ντούμας σε δήλωση του on camera, εκθιάζοντας έτσι το αστυνομικό κράτος και δικαιολογώντας εκ των προτέρων τους επίδοξους Κορκονέες.

Σύμφωνα με την Ενωτική πρωτοβουλία της ΑΣΟΕΕ, ο Ειδικός Φρουρός με πολιτικά, αποπειράθηκε να συλλάβει μικροπωλητή και όταν φοιτητές αντέδρασαν, μπήκε στη σχολή στοχεύοντας με το όπλο, απειλώντας τους ότι θα τους ρίξει. «Στη συνέχεια φυγαδεύτηκε με την βοήθεια διμοιρίας των ΜΑΤ τα οποία πέταξαν κρότου λάμψης και ξυλοκόπησαν φοιτητές φτάνοντας μέχρι την είσοδο της σχολής».

Τόσο η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, η ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ, αλλά και η Ενωτική Πρωτοβουλία ΑΣΟΕΕ, επισημαίνουν ότι άνδρας με πολιτικά κραδαίνοντας όπλο εισήλθε στο προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου το οποίο ήταν γεμάτο από φοιτητές και φοιτήτριες"

Σπ. Μ.

 

Διαβάστε επίσης:

«Μαγική εικόνα» το όπλο του ειδικού φρουρού στην ΑΣΟΕΕ - Εικόνες ντροπής εκθέτουν την «κανονικότητα»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Οι περικοπές μισθών είναι η αρχή

Ο περισσότερος κόσμος δεν το έχει συνειδητοποιήσει, υπνωτισμένος από το success story των καναλιών. Όμως το ξήλωμα της κοινωνικής συνοχής έχει ήδη ξεκινήσει με τη μείωση των μισθών κατά 20% και την απελευθέρωση των απολύσεων.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις