Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μπούλινγκ με θύμα 8χρονο μαθητή στην Καβάλα - Ξυλοδαρμό καταγγέλλει ο πατέρας (video)

Το παιδί πήγε στη διευθύντρια ώστε να ενημέρώσει για τον ξυλοδαρμό, και εκείνη είπε στον 8χρονο, "ότι πρέπει να φέρει μάρτυρες". "Οι εκπαιδευτικοί τι κάνουν; αναρωτήθηκε ο πατέρας

Νέο περιστατικό bullying σε βάρος οκτάχρονου παιδιού σε δημοτικό σχολείο στην Καβάλα καταγγέλλει ο πατέρας του.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του παιδιού, μαθητές μεγαλύτερης τάξης ξυλοκόπησαν τον γιό του.

 

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή ο ένας κρατούσε τον οκτάχρονο και ο δεύτερος τον χτυπούσε με γροθιές στην κοιλιά. Ο ίδιος καταγγέλλει ότι οι δάσκαλοι του σχολείου δεν έκαναν απολύτως τίποτα για το περιστατικό, ενώ βρίσκονταν στο προαύλιο.

Με παρότρυνση από τον πατέρα, το παιδί πήγε στη διευθύντρια ώστε να ενημέρώσει για τον ξυλοδαρμό, και εκείνη είπε στον 8χρονο, "ότι πρέπει να φέρει μάρτυρες". Η διευθύντρια μάλιστα η ίδια δεν ενημέρωσε τους γονείς.

Στο μεταξύ ο πατέρας δήλωσε ότι έχει ιατρική γνωμάτευση σχετικά με το σπασμένο πλευρό του γιου του, και ότι ήδη έχει ενημερώσει την Πρωτοβάθμια. Ωστόσο αναρρωτήθηκε "οι εκπαιδευτικοί τι κάνουν;".

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στουρνάρας μαινόμενος

Ο κεντρικός μας τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας βγήκε χθες στο πρακτορείο Bloomberg και είπε ότι χρειάζονται συντονισμένα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης των οικονομιών, διότι αλλιώς η Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση χρέους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις