Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στη δίκη της Χρυσής Αυγής αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ

Τη συμπαράστασή τους στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την προσδοκία για Δικαιοσύνη, εξέφρασαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, Βασίλης Βασιλικός, Σία Αναγνωστοπούλου, Γιάννης Μουζάλας και Καλλιόπη Βέττα

Στην αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που παραβρέθηκε σήμερα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, στο Εφετείο της Αθήνας, συμμετείχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλος Ξανθόπουλος, μαζί με τους συναδέλφους του Βασίλη Βασιλικό, Σία Αναγνωστοπούλου, Γιάννη Μουζάλα και Καλλιόπη Βέττα.

Οι βουλευτές μαζί με όλο το ακροατήριο, παρακολούθησαν την εξαιρετικά εμπεριστατωμένη νομικά και αναλυτική, όσον αφορά την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής, αγόρευση του συνηγόρου πολιτικής αγωγής Κώστα Παπαδάκη.

Ο κ. Ξανθόπουλος και όλοι οι παρευρισκόμενοι βουλευτές, εξέφρασαν στην Μάγδα Φύσσα, τη μάνα σύμβολο της ανθρώπινης αξιοπρέπειας κατά της φασιστικής βίας, την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στη προσδοκία της για Δικαιοσύνη. Για μια δικαστική απόφαση αντάξια της ιστορίας

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απολογισμός

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια διαδικασία διεύρυνσης που θα τον αντιστοιχίσει πολιτικά και οργανωτικά στο 31,5% που πήρε στις πρόσφατες εκλογές. Στόχος είναι να εδραιωθεί ως μια δύναμη της Αριστεράς που θα αποτελεί, ταυτόχρονα, κορμό της προοδευτικής παράταξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις