Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μήνυση κατά της Ε.Ράικου καταθέτει η εφημερίδα Documento

Υπενθυμίζεται ότι η κα Ράικου κατέθεσε, σύμφωνα με την ίδια την εφημερίδα, πως το Documento «υλοποίησε συμβόλαιο θανάτου εναντίον της γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Παπαγγελόπουλο»

Μήνυση κατά της πρώην προϊσταμένης της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένης Ράικου, καταθέτει η εφημερίδα Documento, ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης και ο δημοσιογράφος Βασίλης Ανδριανόπουλος για όσα κατέθεσε η ίδια στην Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis 

Υπενθυμίζεται ότι η κα Ράικου κατέθεσε, σύμφωνα με την εν λόγω εφημερίδα, πως το Documento «υλοποίησε συμβόλαιο θανάτου εναντίον της γιατί δεν συνεργάστηκε με τον Παπαγγελόπουλο».

Όπως μεταδίδει το documento.gr η ίδια δήλωσε ότι «κάποιος δημοσιογράφος Ανδρικόπουλος από το Documento τότε με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως κατηγορούμαι από κάποια κα Ζαμανίκα. Κατόπιν υπήρξε εναντίον μου δημοσίευμα. Κατάλαβα τότε πως υπήρξε συμβόλαιο θανάτου μου επειδή αρνήθηκα να συνεργαστώ με τον Παπαγγελόπουλο. Θυμήθηκα την εισαγγελέα Τσατάνη που της είχαν βάλει εκρηκτικό μηχανισμό. Αισθάνθηκα διωκόμενη και θεσμικά απροστάτευτη. Αισθάνθηκα ότι εκτελούνταν συμβόλαιο θανάτου σε βάρος μου από Παπαγγελόπουλο. Μετά την άρνησή μου να ενδώσω στο να στείλω φάκελο για πολιτικούς χωρίς να έχω στοιχεία και το δημοσίευμα του Documento ξεκίνησε σειρά πειθαρχικών διώξεων».

Σημειώνεται ότι όπως μετέδωσε νωρίτερα το avgi.gr, στην προανακριτική για τον Δ.Παπαγγελόπουλο, κατατέθηκε έγγραφο σύμφωνα με το οποίο εντοπίστηκαν εμβάσματα της Novartis σε κοινό λογαριασμό της Ελένης Ράικου με τον σύζυγό της.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πέντε χρόνια

Τέτοιες μέρες, πριν από πέντε χρόνια, στις 25.1.2015, ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιγε ένα νέο κεφάλαιο στην πολιτική ζωή του τόπου. Με τη στήριξη μιας κοινωνίας απελπισμένης και εξοργισμένης από την ανυπολόγιστη καταστροφή δύο Μνημονίων και έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία

Δειτε ολοκληρο το αρθρο