Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η αλλαγή του χρόνου στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας με άφιξη του Νήσος Χίος (Video)

Με έναν πρωτότυπο τρόπο άλλαξε ο χρόνος στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου Ικαρίας με την άφιξη του Νήσος Χίος, κάλαντα και ικαριώτικο χορό

Το Επιβατηγό-Οχηματαγωγό πλοίο της Hellenic Seaways, Νήσος Χίος, λίγο πριν τις 12 το βράδυ κατέπλευσε στο λιμάνι του Αγίου Κηρύκου με τους χαιρετισμούς του από την κόρνα του πλοίου να σημαίνουν το τέλος του 2019 και της δεκαετίας που ανήκει πλέον στην ιστορία.

Η Δημοτική αρχή παρέδωσαν στον Πλοίαρχο και στο πλήρωμα του Νήσος Χίος Βασιλόπιτα και μια κάρτα με τα Κάλαντα της Ικαρίας εκ’μέρους του Συλλόγου ”Ιωάννης Μελάς”, ενώ ο Γιάννης Ρούσσος έπαιζε τα Κάλαντα στο βιολί.

Παρών και ο Άγιος Βασίλης που έφτασε στον Άγιο Κήρυκο λίγες μέρες πρίν και έστησε έναν Ικαριώτικο, τον πρώτο του 2020 μαζί με τους παρευρισκόμενους. Ο χορός γρήγορα έφτασε εντός του πλοίου, δίνοντας σε όλους πλήρωμα και ταξιδιώτες τις ευχές για καλή χρονιά με Υγεία και Αγάπη.

Η αναχώρηση του Νήσος Χίος, εξίσου εντυπωσιακή, με πυροτεχνήματα από την στεριά να αποχαιρετούν το πλοίο αλλά και τον κεντρικό προβολέα του πλοίου να αποχαιρετά την Ικαρία!

πηγή ikariaki.gr

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απολογισμός

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια διαδικασία διεύρυνσης που θα τον αντιστοιχίσει πολιτικά και οργανωτικά στο 31,5% που πήρε στις πρόσφατες εκλογές. Στόχος είναι να εδραιωθεί ως μια δύναμη της Αριστεράς που θα αποτελεί, ταυτόχρονα, κορμό της προοδευτικής παράταξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις