Οι ρατσιστικές, ομοφοβικές και αλυτρωτικές αναρτήσεις του νέου προέδρου του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων (ΟΔΑΖ) Διονύσιου Καμβάση, εγείρουν και πάλι ερωτήματα πώς ένας τέτοιος άνθρωπος μπορεί να έχει την οποιαδήποτε σχέση με τον ευαίσθητο χώρο της κοινωνικής πρόνοιας.
Σημειώνεται ότι στις 28 Νοεμβρίου η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου, διόρισε ως πρόεδρο του Δ.Σ. του ΟΔΑΖ τον Διονύσιο Καμβάση.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, ο κ. Καμβάσης συνταξιούχος πλέον του Δημοσίου ήταν προϊστάμενος του τμήματος Γραμματείας και Διοικητικής Μέριμνας του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Μερικές από τις ρατσιστικές αναρτήσεις του κ. Καμβάση:
«Δέχονται πίσω πρόσφυγες για να διευκολύνουν τη Μέρκελ!!! Στα 4 κύριοι και κτενίστε και το κανταΐφι» (18/6/2018).
«Εκεί στην κυβέρνηση κτενίζουν το καταΐφι αρκετοί για αυτό θέλουν υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια!!!!» (25/4/2018).
«Οταν με τον σύντροφό σου γυαλίζεις το πόμολο, το παιδί που θα υιοθετήσεις τι θα κάνει;;; Θα κτενίζει το καταΐφι!!!» (25/4/2018).
«Θα γίνω λαθρομετανάστης για να έχω περίθαλψη και δωρεάν σπίτι» (26/4/2017).
«Μετανάστες έκλεισαν την Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας και επιτέθηκαν σε οδηγούς χωρίς κάποια απαγόρευση ή αντίδραση από ΜΑΤ. Εσύ μπορείς να το κάνεις αυτό ελεύθερα;;;;» (27/8/2018).
«Έλληνες προσοχή στις εκλογές, το αποτέλεσμα θα κριθεί από την ψήφο των Πακιστανών. Δείτε ομιλία Βίτσα στην πακιστανική κοινότητα» (28/3/2019).
Στις 8 Φεβρουαρίου 2018 δημοσιεύει αλυτρωτικό χάρτη της Ελλάδας που περιλαμβάνει ολόκληρα τα τουρκικά παράλια και την Κωνσταντινούπολη, ολόκληρη τη Βόρεια Μακεδονία και τη Νότια Αλβανία, τον οποίο συνοδεύει με το σχόλιο «Όλοι μπροστά στον αγώνα».