Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν.Παππάς: Μετά τον εξωγήινο του Υμηττού, ο κ. Μητσοτάκης εντόπισε και ιπτάμενο δίσκο

Eurokinissi

«Το 2017-2019 έγιναν σημαντικά βήματα στη διαστημική πολιτική, με την ίδρυση του ΕΛΔΟ, τις συνεργασίες με ESA-NASA, την εκτόξευση δύο δορυφόρων» επεσήμανε ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

«Μετά τον εξωγήινο του Υμηττού, ο κ. Μητσοτάκης εντόπισε και έναν ιπτάμενο δίσκο», σχολιάζει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς αναφορικά με δηλώσεις του πρωθυπουργού σε ημερίδα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

«Το 2017-2019 έγιναν σημαντικά βήματα στη διαστημική πολιτική, με την ίδρυση του ΕΛΔΟ, τις συνεργασίες με ESA-NASA, την εκτόξευση δύο δορυφόρων» επεσήμανε ο Ν.Παππάς προσθέτοντας σε σχεση με τον Κ.Μητσοτάκη ότι «το κρύο χιούμορ είναι απόδειξη ανεπάρκειας».

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Προσφυγικό: Οικτρή αποτυχία

Όταν τον Μάιο του 2018 είχε γίνει στη Λέσβο το Περιφερειακό Συνέδριο Βορείου Αιγαίου, η Νέα Δημοκρατία είχε καταγγείλει τον τότε πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα ότι «άνοιξε τα σύνορα και γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη με μετανάστες» και «δεν αξιοποιεί την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση».

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις