Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ν.Παππάς: Μετά τον εξωγήινο του Υμηττού, ο κ. Μητσοτάκης εντόπισε και ιπτάμενο δίσκο

Eurokinissi

«Το 2017-2019 έγιναν σημαντικά βήματα στη διαστημική πολιτική, με την ίδρυση του ΕΛΔΟ, τις συνεργασίες με ESA-NASA, την εκτόξευση δύο δορυφόρων» επεσήμανε ο πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

«Μετά τον εξωγήινο του Υμηττού, ο κ. Μητσοτάκης εντόπισε και έναν ιπτάμενο δίσκο», σχολιάζει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς αναφορικά με δηλώσεις του πρωθυπουργού σε ημερίδα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας.

«Το 2017-2019 έγιναν σημαντικά βήματα στη διαστημική πολιτική, με την ίδρυση του ΕΛΔΟ, τις συνεργασίες με ESA-NASA, την εκτόξευση δύο δορυφόρων» επεσήμανε ο Ν.Παππάς προσθέτοντας σε σχεση με τον Κ.Μητσοτάκη ότι «το κρύο χιούμορ είναι απόδειξη ανεπάρκειας».

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πανηγυρίζουν και αυτοσυγχαίρονται

Είναι πολύ ευχαριστημένοι με τον εαυτό τους εκεί στη Νέα Δημοκρατία. Θεωρούν προφανώς ότι, βάζοντας τους μπουκωΜΜΕνους της λίστας Πέτσα να ασχολούνται νυχθημερόν με τον Καλογρίτσα και να ανακαλύπτουν σχέδια εκτροπής και φίμωσης του Τύπου, διαχειρίζονται επιτυχώς τα προβλήματα της χώρας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις