Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δεκαέξι συλλήψεις για τα επεισόδια μεταξύ οπαδών στου Ζωγράφου

Σε 16 συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για επεισόδια μεταξύ οπαδών ομάδων, που σημειώθηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πριν από την έναρξη αγώνα βόλεϊ γυναικών, που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί, στο κλειστό Γυμναστήριο Ιλισίων, περίπου 200 οπαδοί που είχαν μεταβεί στην περιοχή του Ζωγράφου για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση, συγκεντρώθηκαν μέσα στην Πανεπιστημιούπολη. Από εκεί, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, οι οπαδοί έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας διάφορα αντικείμενα πρόσφορα για επίθεση, κινήθηκαν προς το πάρκο, κοντά στο οποίο στεγάζονται Γραφεία Συνδέσμου αντίπαλης ομάδας.

Ταυτόχρονα, έξω από τον Σύνδεσμο συγκεντρώθηκαν περίπου 100 οπαδοί, οι οποίοι μετέβησαν στο πάρκο προκειμένου να συναντήσουν και συμπλακούν με τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, έγιναν ρίψεις φωτοβολίδων ευθείας βολής, αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών και πετρών, ενώ χρησιμοποιήθηκαν στειλιάρια, σίδερα, μαχαίρια καθώς και άλλα αντικείμενα.

Από την άμεση επέμβαση της αστυνομίας, συνελήφθησαν 16 άτομα που συμμετείχαν στις συμπλοκές, ενώ κατασχέθηκαν πολλά αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις