Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι τέσσερις από τις οχτώ προσαγωγές στην κατάληψη Libertatia

Σε συλλήψεις περί πολεοδομικών παραβάσεων. μετατράπηκαν τέσσερις από τις οχτώ προσαγωγές στις οποίες προχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής η Αστυνομία μέσα και έξω από το κτίριο της κατάληψης Libertatia που είχε καεί ολοσχερώς από ακροδεξιούς τον Ιανουάριο του 2018.

Οι συλληφθέντες μεταφέρθηκαν από το Α.Τ. Τούμπας στην ΓΑΔΘ και αύριο θα περάσουν από εισαγγελέα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τους απαγγέλθηκε κατηγορία πλημμεληματικού χαρακατήρα περί πολεοδομικών παραβάσεων. 

Αλληλέγγυοι και αλληλέγγυες πραγματοποίησαν συγκέντρωση επί της Λεωφόρου Στρατού και στη συνέχεια πορεία φωνάζοντας συνθήματα υποστήριξης της κατάληψης Libertatia αλλά και όλων των καταλήψεων που δέχονται επίθεση από τις διωκτικές αρχές και την κυβέρνηση. .

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Επτά μήνες κυβέρνηση Μητσοτάκη: Γκέλες παντού

Επτά μήνες μετά τις εκλογές, η ελληνική πραγματικότητα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη διαμορφώνεται ως εξής: Στο προσφυγικό, υπάρχει πλήρης απώλεια ελέγχου. Η κυβέρνηση είναι ανίκανη να θέσει στοιχειώδεις στόχους και να τους υλοποιήσει και έχει μετατραπεί σε ουρά των τοπικών της ακροδεξιών παραγόντων....

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις