Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συναυλία για τη στήριξη του ΚΕΘΕΑ

Απόψε, στις 6.30 μ.μ., στην πλατεία Συντάγματος

Σε συναυλία συμπαράστασης καλεί σήμερα, στις 6.30 μ.μ, στην πλατεία Συντάγματος ο Σύλλογος Εργαζομένων ΚΕΘΕΑ προκειμένου να εκφραστεί και μουσικά η αντίθεση απέναντι στην αυθαίρετη και πραξικοπηματική παρέμβαση της κυβέρνησης να καταργήσει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου το αυτοδιοίκητο του οργανισμού θεραπείας και επανένταξης εξαρτημένων ατόμων.

Γνωστοί καλλιτέχνες και συγκροτήματα ενώνουν τη φωνή τους με το ΚΕΘΕΑ ενάντια στην απόφαση της κυβέρνησης να πλήξει την πολιτική του ανεξαρτησία και τη θεραπευτική του πρόταση.

Εργαζόμενοι, μέλη και απόφοιτοι θεραπευτικών προγραμμάτων, Σύλλογοι Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ, φίλοι και εθελοντές θα είμαστε όλοι εκεί.

Τραγουδούν (με αλφαβητική σειρά): Alex K. & Stef (Last Drive), Φοίβος Δεληβοριάς, Στάθης Δρογώσης, Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια), Μαυρογιώργης, Γιώτα Νέγκα, Panx Romana, Παναγιώτης Σκουλάς.

Επίσης, συμμετέχουν τα μέλη του συγκροτήματος Χορδές του ΚΕΘΕΑ Νόστος και οι καλλιτεχνικές ομάδες του Πολιτιστικού Στεκιού ΚΕΘΕΑ Διάβαση.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή 13 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του παλιού κινηματογράφου Στούντιο η Γενική Συνέλευση των μελών του ΚΕΘΕΑ, όπου αποφασίστηκε ομόφωνα να μην επιτρέψει κανείς την ολοκλήρωση του σχεδίου ουσιαστικής κατάργησης του θεραπευτικού μοντέλου που αποτυπώνει τη φιλοσοφία των προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ.

Όπως τονίστηκε, η μαζικότητα και η αποφασιστικότητα των μελών της Γ.Σ. αλλά και η ομόφωνη λήψη όλων των αποφάσεων είναι από δω και μπρος η γερή βάση για τη συνέχιση -σε όλα τα επίπεδα- της κινητοποίησης έως ότου ανατραπεί η κατάπτυστη Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις