Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νεκροί η μητέρα και ο αδερφός του Π.Μαυρίκου στο αυτοκίνητο που έπεσε στον Νέο Μώλο Δραπετσώνας

Eurokinissi

Υπενθυμίζεται ότι ο Π.Μαυρίκος είχε κατηγορηθεί μαζί με δύο ακόμα δημοσιογράφους για υπόθεση εκβιασμών

Οι σοροί δύο ατόμων εντοπίστηκαν μέσα στο ΙΧ που έπεσε σήμερα το μεσημέρι στο Μώλο Δραπετσώνας. Σύμφωνα με πηγές του Λιμενικού δεν έχει γίνει ακόμα η επίσημη ταυτοποίηση τους.

Ωστόσο, οι ταυτότητες που είχαν πάνω τους, κατά τις ίδιες πηγές, είναι αυτές της μητέρας και του αδελφού του εκδότη της Ακρόπολης, Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος είχε απανθρακωθεί μέσα στο ΙΧ που οδηγούσε στο οποίο ξέσπασε φωτιά εν κινήσει τον Ιούνιο του 2016. Υπενθυμίζεται ότι ο Π.Μαυρίκος είχε κατηγορηθεί μαζί με δύο ακόμα δημοσιογράφους για υπόθεση εκβιασμών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, γύρω στις 12 το μεσημέρι ένα ΙΧ έπεσε στη θάλασσα στο Μώλο Δραπετσώνας με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο μόνο για μια γυναίκα οδηγό. Ωστόσο, όταν νωρίς το απόγευμα εντόπισαν οι δύτες του λιμενικού το όχημα στα 35 μ. βάθος, βρήκαν δύο σορούς, μιας γυναίκας 70-75 ετών και ενός άνδρα 40-45 ετών. Οι πηγές του Λιμενικού έκαναν λόγο για μαρτυρίες που ανέφεραν ότι το αυτοκίνητο έτρεψε με μεγάλη ταχύτητα που «δεν δικαιολογούνταν» και έπεσε τελικά στο λιμάνι.

Οι δύο σοροί ανασύρθηκαν από το λιμάνι και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου αναμένεται να γίνει η αναγνώριση από κάποιο οικογενειακό πρόσωπο.

Ε.Ζ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ρεζιλίκι και σιωπή

Αρχικά, ο Στ. Πέτσας, μιλώντας για την περιβόητη λίστα, είχε πει ότι τα κριτήρια χρηματοδότησης των ΜΜΕ ήταν διαφανή και αφορούσαν την αναγνωσιμότητα και τον αριθμό των εργαζομένων στο καθένα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις