Live τώρα    
16°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.4°C17.6°C
3 BF 66%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
14 °C
10.9°C15.9°C
1 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Σποραδικές νεφώσεις
15 °C
9.0°C15.5°C
2 BF 63%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.8°C14.7°C
2 BF 77%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C14.5°C
1 BF 75%
Π.Πολάκης: Κίνδυνος να τιναχθεί στον αέρα η δίκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Π.Πολάκης: Κίνδυνος να τιναχθεί στον αέρα η δίκη για το ΚΕΕΛΠΝΟ

Τον κίνδυνο να τιναχθεί στον αέρα η πολύκροτη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ, κάτι που θα σημάνει την αθώωση των κατηγορουμένων, επισημαίνει με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης.

Όπως τονίζει ο πρώην υπουργός Υγείας η δίκη κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα επειδή «χρειάζεται απόφαση του ΔΣ του ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ), ως έχων έννομο συμφέρον, που να λέει πως συμφωνεί να συνεχιστεί η δίκη».

Ο ίδιος, σχολιάζει μάλιστα ότι «η δίκη αργοσέρνεται τρία χρόνια» ενώ κάνει λόγο για «εισαγγελική πρόταση κόλαφος για τους κατηγορούμενους».

Παράλληλα, προειδοποιεί ότι «η δίκη κινδυνεύει να τιναχτεί στον αέρα για δικονομικούς λόγους που προβάλλει μανιωδώς η υπεράσπιση, και να αθωωθούν οι κατηγορούμενοι που έκλεψαν δημόσιο χρήμα».

Ειδικότερα, η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων Παπαδημητρίου, Αδράμη, Νιαβής, Χατζάκης για την κατηγορία της απάτης που τους αποδίδεται όσον αφορά την υπόθεση της σύμβασης του ΚΕΕΛΠΝΟ με εταιρεία security. Η υπόθεση αφορά και τις 140 παράνομες προσλήψεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Π.Πολάκη:

«ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!!!!!!!

» Για αυτη την υπόθεση(όταν ο Άρειος πάγος αποφάσισε ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ να παραπεμφθεί στο δικαστήριο) διώξαμε πριν τρία χρονια τον ισόβιο διευθυντή του ΚΕΕΛΠΝΟ και διαχρονικό διακινητή του μαύρου χρήματος Θεοδωρο Παπαδημητριου!

» Η δίκη αργοσερνεται ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,η εισαγγελική πρόταση ειναι κόλαφος για τους κατηγορούμενους!!! ΟΜΩΣ Η ΔΙΚΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΘΩΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ!!!!

» Δηλαδή χρειάζεται μια αποφαςη του Δς του ΕΟΔΥ (πρώην Κεελπνο ) ως έχων έννομο συμφέρον που να λέει πως συμφωνεί να συνεχιστεί η δίκη .ΠΡΟΣΟΧΗ -ΠΡΟΣΟΧΗ :ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΘΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!!!Αλλιως ο κύριος Κικιλιας και ο κύριος Κοντοζαμανης θα έχουν την ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ που θα τη γλυτώσουν τα λαμόγια!!!».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL