Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.3°C18.2°C
2 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
9.7°C14.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.6°C16.6°C
4 BF 73%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.7°C17.7°C
3 BF 83%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
14.6°C14.6°C
2 BF 72%
Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων ζητά την άρση των «απαράδεκτων απαγορεύσεων» για τα φεστιβάλ πολιτικών νεολαιών
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων ζητά την άρση των «απαράδεκτων απαγορεύσεων» για τα φεστιβάλ πολιτικών νεολαιών

Την άρση των «απαράδεκτων απαγορεύσεων» των φεστιβάλ πολιτικών νεολαιών και συγκεκριμένα της ΚΝΕ Οδηγητή και του φεστιβάλ «Αναιρέσεις» σε συγκεκριμένους χώρους στα Γιάννενα, ζητά η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, με ανακοίνωσή της.

Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων τονίζει ότι "η χρήση των δημόσιων χώρων , οφείλει να γίνεται με σεβασμό και στις υπόλοιπες  λειτουργίες της πόλης, αλλά πρώτα και κύρια οφείλουμε όλοι να υπερασπιζόμαστε αυτούς τους χώρους και ως χώρους ελεύθερης πολιτικής έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας".

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων

"Με έκπληξη παρακολουθούμε, ότι συνεχίζεται η  «απαγόρευση»  των φεστιβάλ πολιτικών νεολαιών και συγκεκριμένα της ΚΝΕ Οδηγητή και των «αναιρέσεων» που χρόνια τώρα διεξάγονται σε συγκεκριμένους χώρους στα Γιάννενα.

Προφανώς η χρήση των δημόσιων χώρων , οφείλει να γίνεται με σεβασμό και στις υπόλοιπες  λειτουργίες της πόλης, αλλά πρώτα και κύρια οφείλουμε όλοι να υπερασπιζόμαστε αυτούς τους χώρους και ως χώρους ελεύθερης πολιτικής έκφρασης και καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Είναι λοιπόν αυτονόητο ότι πρέπει άμεσα να υπάρξουν οι ανάλογες ενέργειες για την άρση τέτοιων απαράδεκτων  «απαγορεύσεων»".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL