Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συνεχίζει τις πιέσεις και τις επιθέσεις η κυβέρνηση της ΝΔ στους πολιτικούς πρόσφυγες από την Τουρκία

"Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει τις πιέσεις και τις επιθέσεις της. Από την πρώτη μέρα της κυβέρνησής της, επιτίθεται στα δημοκρατικά δικαιώματα του λαού, των μεταναστών, των προσφύγων" αναφέρεται σε ανακοίνωση τούρκων πολιτικών προσφύγων.

Και θυμίζουν ότι πριν περίπου 1 μήνα, μπροστά από την πρεσβεία της Γερμανίας δέχτηκαν επίθεση τούρκοι διαδηλωτές που διαδήλωναν στον χώρο ειρηνικά, προσάχθηκαν, συλλήφθηκαν και οδηγήθηκαν στα δικαστήρια.

"Και τώρα, σε μια από τις ετήσιες θερινές εκδρομές των προσφύγων από την Τουρκία που πραγματοποιείται στην περιοχή της Χαλκίδας, η αστυνομία απειλεί με προσαγωγές τους πρόσφυγες"

"Ο χώρος" όπως τονίζουν "είναι ένα ανοιχτό θερινό κάμπινγκ που επισκέπτονται πολλοί άνθρωποι, είναι ένας ανοιχτός χώρος, όμως αυτό δεν σταματά την αστυνομία και την κυβέρνηση της Νέας δημοκρατίας να επιτίθεται στους πρόσφυγες και στα δημοκρατικά δικαιώματα τους"

"Ενάντια στις πιέσεις της Νέας Δημοκρατίας" αναφέρουν στην ανακοίνωση τους, "καλούμε όλους τους μαζικούς, δημοκρατικούς, επαναστατικούς φορείς, να ενωθούμε στον κοινό αγώνα για να σταματήσουμε αυτές τις πιέσεις και τις επιθέσεις"

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις