Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χωρίς άδεια το ελικοδρόμιο στο Γαλατά - Εντός της ημέρας η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στον Πόρο

Eurokinissi

Χωρίς άδεια από την ΥΠΑ φαίνεται πως λειτουργεί το ελικοδρόμιο στο Γαλατά, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πόρου, Γιώργο Κουτουζή

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο των τριών επιβαινόντων.

Χωρίς άδεια από την ΥΠΑ φαίνεται πως λειτουργεί το ελικοδρόμιο στο Γαλατά, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πόρου, Γιώργο Κουτουζή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γ. Κουτουζής, μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε πως «υπάρχει ένας χώρος στην περιοχή Γαλατά, ο οποίος χωρίς να έχει άδεια απογειώνονται και προσγειώνονται ελικόπτερα, δεν υπάρχει όμως εγκεκριμένο ελικοδρόμιο».

Εντός της ημέρας η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στον Πόρο

Εκτεταμένες ζημιές έχει υποστεί και το δίκτυο ηλεκτροδότησης του Πόρου εξαιτίας της πρόσκρουσης του μοιραίου ελικοπτέρου με καλώδια της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ, η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης αναμένεται να υλοποιηθεί εντός της ημέρας, ενώ στο νησί μεταφέρθηκαν από χθες επτά γεννήτριες μεγάλης ισχύος για να καλύψουν προσωρινά τις ανάγκες των κατοίκων.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Η ψήφος των αποδήμων

Από τις μεγαλόστομες διακηρύξεις του Τ. Θεοδωρικάκου για «το δικαίωμα της ψήφου των Ελλήνων σε όλη τη Γη» και τους πύρινους λόγους του Μητσοτάκη στην Αστόρια («το 2023 θα ψηφίσετε από τον τόπο διαμονής σας») μέχρι τις συνεχείς αναδιπλώσεις,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο