Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Χωρίς άδεια το ελικοδρόμιο στο Γαλατά - Εντός της ημέρας η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στον Πόρο

Eurokinissi

Χωρίς άδεια από την ΥΠΑ φαίνεται πως λειτουργεί το ελικοδρόμιο στο Γαλατά, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πόρου, Γιώργο Κουτουζή

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, για την πτώση του ελικοπτέρου στον Πόρο, με τραγικό απολογισμό τον θάνατο των τριών επιβαινόντων.

Χωρίς άδεια από την ΥΠΑ φαίνεται πως λειτουργεί το ελικοδρόμιο στο Γαλατά, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Πόρου, Γιώργο Κουτουζή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γ. Κουτουζής, μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε πως «υπάρχει ένας χώρος στην περιοχή Γαλατά, ο οποίος χωρίς να έχει άδεια απογειώνονται και προσγειώνονται ελικόπτερα, δεν υπάρχει όμως εγκεκριμένο ελικοδρόμιο».

Εντός της ημέρας η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στον Πόρο

Εκτεταμένες ζημιές έχει υποστεί και το δίκτυο ηλεκτροδότησης του Πόρου εξαιτίας της πρόσκρουσης του μοιραίου ελικοπτέρου με καλώδια της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ, η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης αναμένεται να υλοποιηθεί εντός της ημέρας, ενώ στο νησί μεταφέρθηκαν από χθες επτά γεννήτριες μεγάλης ισχύος για να καλύψουν προσωρινά τις ανάγκες των κατοίκων.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Θέλουν Μνημόνια για να εφαρμόσουν το πρόγραμμά τους

Τις ημέρες αυτές, και εν όψει της συνόδου που θα πάρει τις αποφάσεις για το ταμείο ανάκαμψης, η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία εκδηλώνουν από κοινού έντονη διπλωματική κινητικότητα προκειμένου να διασφαλίσουν ότι η ενίσχυση στις χώρες του Νότου δεν θα συνοδεύεται από Μνημόνια και οικονομική επιτήρηση.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις