Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ελικόπτερο κατέπεσε στη θάλασσα

Φωτογραφία αρχείου-Eurokinissi

Το ελικόπτερο, κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και το Γαλατά ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ, προηγήθηκε πρόσκρουση σε καλώδια. Αναζητούνται οι τρεις επιβάτες του

Ιδιωτικό ελικόπτερο κατέπεσε αργά το μεσμέρι της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και το Γαλατά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες αγνοούνται τρεις άνθρωποι, ο Έλληνας κυβερνήτης και οι δύο Ρώσοι επιβάτες.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, προηγήθηκε πρόσκρουση του ελικοπτέρου σε καλώδια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το ελικόπτερο είχε υποβάλει σχέδιο πτήσης από το «Ελ.Βενιζέλος» προς Γαλατά, ωστόσο κάποια στιγμή χάθηκε από την προσέγγιση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Στο σημείο σπεύδουν 6 πλωτά του Λιμενικού, κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών και σκάφη από την περιοχή.

Επίσης στις έρευνες για τυχόν επιζώντες συμμετέχει και ένα super puma της Πολεμικής Αεροπορίας.


Έρευνες στο σημείο όπου κατέπεσε το ελικόπτερο

Παράλληλα, λόγω της σύγκρουσης του ελικοπτέρου με καλώδια της ΔΕΗ, ο Πόρος έχει μείνει χωρίς ρεύμα, καθώς πρόκειται για εναέρια καλώδια που ηλεκτροδοτούν το νησί.

Αίτημα προς τον ΔΕΔΔΗΕ και τον στρατό, προκειμένου να αποσταλούν άμεσα στον Πόρο γεννήτριες, υπέβαλε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απολογισμός

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια διαδικασία διεύρυνσης που θα τον αντιστοιχίσει πολιτικά και οργανωτικά στο 31,5% που πήρε στις πρόσφατες εκλογές. Στόχος είναι να εδραιωθεί ως μια δύναμη της Αριστεράς που θα αποτελεί, ταυτόχρονα, κορμό της προοδευτικής παράταξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις