Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
18.9°C21.9°C
2 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.2°C19.9°C
2 BF 43%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
16.0°C20.4°C
2 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
3 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.4°C18.9°C
2 BF 42%
Χάος στην Σαμοθράκη (Video)
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Χάος στην Σαμοθράκη (Video)

Χάος επικρατεί στην Καμαριώτισσα της Σαμοθράκης από τους αγανακτισμένους τουρίστες που είναι αποκλεισμένοι εδώ και 10 μέρες στο νησί κατά τον απόπλου του οχηματαγωγού Αναξ που ναύλωσε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με απόφαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, μετά από αίτημα του δήμου Σαμοθράκης, ώστε το οχηματαγωγό ΑΝΑΧ να πραγματοποιεί από σήμερα και για 5 ημέρες καθημερινά 4 δρομολόγια, προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση στο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες όταν, πριν από λίγη ώρα, στο λιμάνι έδεσε το οχηματαγωγό Αναξ σημειώθηκε black out με αποτέλεσμα όλη η περιοχή να βυθιστεί στο σκοτάδι.

 Προς την Σαμοθράκη πλέει αυτήν την ώρα το andros jet (βρίσκεται κοντά στη Λήμνο) προκειμένου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Παρόλ’ αυτά δρομολόγια θα εκτελέσει μόνο μέχρι την Παρασκευή καθώς από εκεί και πέρα κανένας δεν φαίνεται να γνωρίζει τι θα γίνει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι απών με αποτέλεσμα τις εικόνες που ρεζιλεύουν την χώρα στο εξωτερικό στην αιχμή της τουριστικής περιόδου και πλήττουν κατάφωρα τον τουρισμό

Επισημαίνεται ότι για την διατροφή και την προμήθεια ειδών πρώτης ανάγκης, προσέτρεξε μόνο η Περιφέρεια διαθέτοντας 10.000 ευρώ για την ανακούφιση των επισκεπτών που παραμένουν εγκλωβισμένοι στο νησί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL