Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αποκαθίσταται από αύριο η ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Σαμοθράκη

Φωτογραφία αρχείου-Eurokinissi

Από τις 10 έως και τις 31 Αυγούστου, το ΕΓ/ΟΓ «Azores Express» θα εξυπηρετεί τη γραμμή Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη, εκτελώντας τα προγραμματισμένα δρομολόγια του «ΣΑΟΣ ΙΙ», το οποίο παρουσίασε μηχανική βλάβη

Αποκαθίσταται, από αύριο, η ομαλότητα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης με το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς.

Ειδικότερα σύμφωνα με τον Δ.Πέτροβιτς, από τις 10 έως και τις 31 Αυγούστου, το ΕΓ/ΟΓ «Azores Express» θα εξυπηρετεί τη γραμμή Αλεξανδρούπολη - Σαμοθράκη, εκτελώντας τα προγραμματισμένα δρομολόγια του «ΣΑΟΣ ΙΙ», το οποίο προ τεσσάρων ημερών, παρουσίασε μηχανική βλάβη.

Το «AZORES EXPRESS» είναι χωρητικότητας 3.163 κόρων, αναπτύσσει ταχύτητα 19 ναυτικών μιλιών την ώρα και μπορεί να μεταφέρει 655 επιβάτες και 260 επιβατικά αυτοκίνητα.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Απολογισμός

Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε μια διαδικασία διεύρυνσης που θα τον αντιστοιχίσει πολιτικά και οργανωτικά στο 31,5% που πήρε στις πρόσφατες εκλογές. Στόχος είναι να εδραιωθεί ως μια δύναμη της Αριστεράς που θα αποτελεί, ταυτόχρονα, κορμό της προοδευτικής παράταξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις