Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη: Εγκρίθηκε η πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών

Eurokinissi

«Οι προσλήψιες ειδικών φρουρών μας γυρνάνε 20 χρόνια πίσω. «Μοναδική και αποτελεσματική διαδικασία αναβάθμισης του επαγγελματισμού και υπηρεσιακού εργασιακού στάτους του αστυνομικού προσωπικού αποτελεί η πρόσληψη αστυφυλάκων μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων», τονίζει η ΠΟΑΣΥ

Την έγκριση πρόσληψης 1.500 ειδικών φρουρών ανακοίνωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, «οι οποίοι θα ενταχθούν στο δυναμικό της Ελληνικής Αστυνομίας πριν το τέλος του έτους».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση «η προκήρυξη για την επιλογή, θα εκδοθεί το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και θα ακολουθήσουν οι διαδικασίες για την πρόσληψη και εκπαίδευσή τους».

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, (ΠΟΑΣΥ) εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία οι προσλήψεις ειδικών φρουρών «μας γυρνάνε 20 χρόνια πίσω», καθώς, όπως αναφέρουν, «το κεφάλαιο"Ειδικοί Φρουροί" και "Συνοριακοί Φύλακες" πόνεσε και δίχασε το Αστυνομικό Σώμα την προηγούμενη δεκαετία».

«Μοναδική και αποτελεσματική διαδικασία αναβάθμισης του επαγγελματισμού και υπηρεσιακού εργασιακού στάτους του αστυνομικού προσωπικού αποτελεί η άμεση πρόσληψη αστυφυλάκων μέσω της αδιάβλητης διαδικασίας των Πανελληνίων Εξετάσεων», τονίζει η ΠΟΑΣΥ στην ίδια ανακοίνωση.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ωμοί και αναίσχυντοι

Από προχθές, ολόκληρο το σύστημα της Ν.Δ. που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο με την υπόθεση Novartis περιφέρεται έξαλλο στα ΜΜΕ. Απειλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα με ισόβια, κραυγάζει για έσχατες προδοσίες και ισόβια και εξαπολύει ύβρεις και απειλές κατά των μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις