Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κατέβασαν ανήλικο επιβάτη από το λεωφορείο στα Χανιά επειδή δεν είχε 0,1 ευρώ

Κατέβασαν μαθητή από το λεωφορείο του ΚΤΕΛ μία στάση πριν τον Πλατανιά επειδή, ο 15χρονος δεν είχε 10 λεπτά του ευρώ ανέφερε η αρχική καταγγελία του πατέρα του. Στην ανακοίνωση του ΚΤΕΛ σημειώνεται ότι ευθύνεται η εισπράκτορας ενώ η αρχική καταγγελία επέρριπτε τις ευθύνες στον οδηγό.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον πατέρα του 15χρονου, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, χθες ο μαθητής αφού τελείωσε γύρω στις 12.30 την προπόνησή του, πήρε από το Δαράτσο το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Χανιά-Πλατανιά για να πάει να βοηθήσει τον πατέρα του στο μαγαζί, που διατηρεί στον Πλατανιά.

Αντί όμως για 2,10 ευρώ που κοστίζει το εισιτήριο για Πλατανιά είχε 2 ευρώ. Ο οδηγός από την πλευρά «του είπε σε αυστηρό ύφος πως με 2 ευρώ, θα τον κατεβάσει, μια στάση νωρίτερα από τον Πλατανιά, στη στάση Αγία Μαρίνα».

Αφού ο 15χρονος, ο οποίος πάσχει από αλλεργικό άσθμα, δεν έφερε καμία αντίρρηση, κατέβηκε αναγκαστικά μία στάση νωρίτερα και περπάτησε περίπου 1,5-2 χλμ.

Στη συνέχεια, όταν ο πατέρας έμαθε το περιστατικό, προσπάθησε να επικοινωνήσει με κάποιον αρμόδιο του ΚΤΕΛ ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και η διοίκηση του ΚΤΕΛ στην οποία αναφέρει: «Το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου ΑΕ μετά από καταγγελία που έγινε στο διαδίκτυο από νεαρό επιβάτη, θα ήθελε να ενημερώσει, ότι νεοπροσλαμβανόμενη εποχιακή εισπράκτορας από υπερβάλλοντα ζήλο ζήτησε από επιβάτη να κατέβει απ' το λεωφορείο πριν απ' τον προορισμό του, επειδή δεν είχε το ακριβές αντίτιμο του εισιτήριου. Η εισπράκτορας έχει κληθεί σε απολογία. Το ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνου ΑΕ λυπάται για το γεγονός αυτό, δεν το χαρακτηρίζουν τέτοιου είδους ενέργειες, καθώς έχει δείξει και συνεχίζει καθημερινά να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».

Πηγή: zarpanews.gr, AΠΕ-ΜΠΕ

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εξωτερική πολιτική και πατριδοκαπηλία

Η προηγούμενη κυβέρνηση διαχειρίστηκε τα ελληνοτουρκικά θέματα προσπαθώντας συστηματικά να τα μετατρέπει σε ευρωτουρικικά, δηλαδή σε διαφορές ανάμεσα στην Τουρκία και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η τωρινή κυβέρνηση δεν φαίνεται να τα έχει καταφέρει τόσο καλά στον τομέα αυτόν.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις