Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επίθεση αστυνομικών σε συγκέντρωση ενάντια στο Airbnb στο Κουκάκι (Video)

Ξύλο και χημικά στην συγκέντρωση ενάντια στο Airbnb στο Κουκάκι μετά από αναίτια επίθεση αστυνομικών όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες.

Αναίτια ήταν η επίθεση των αστυνομικών σε συγκέντρωση συλλογικοτήτων ενάντια στο Airbnb στο Κουκάκι σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν κάτοικοι της περιοχής που διαμαρτύρονταν για τα αυξημένα ενοίκια στην περιοχή εξαιτίας του Airbnb. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών ενώ υπήρχαν ακόμα και παιδιά σε καρότσια.

Διαδηλώτες καταγγέλλουν ξυλοδαρμούς ενώ υπάρχουν και τραυματίες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ΜΑΤ επιτέθηκαν στη διαδήλωση και δεύτερη φορά, στη συμβολή των οδών Δράκου και Βεΐκου, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση θαμώνων, οι οποίοι δέχθηκαν επίσης χτυπήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προσαχθεί στην ΓΑΔΑ ένα άτομο τραυματισμένο και καλείται συγκέντρωση αλληλεγγύης.

 

Αστυνομικές πηγές όπως ανέφερε νωρίτερα τηλεγράφημα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, και είχαμε δημοσιοεύσει, μιλούσαν για επίθεση των διαδηλωτών στους αστυνομικούς και ελαφρύ τραυματισμό δύο εξ αυτών, που διακομιστήκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο μετά από επίθεση που δεχτήκαν απόψε, λίγο πριν τις 9, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ακρόπολης. Χωρίς να αναφέρετε στην επίθεση των αστυνομικών στους συγκεντρωμένους.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Όλες οι Ειδήσεις