Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
18.9°C20.9°C
2 BF 45%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
14.9°C19.5°C
2 BF 46%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
15.5°C19.3°C
1 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.3°C21.9°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.6°C
2 BF 51%
Προβλήματα από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική - Πέντε νεκροί
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Προβλήματα από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική - Πέντε νεκροί

Στη Σωζόπολη έχει αναφερθεί κατάρρευση στέγης, με την πυροσβεστική να έχει καταφθάσει στο σημείο για παροχή βοήθειας.

Στο ύψος του ξενοδοχείου Potidaia Palace δέντρο έπεσε και καταπλάκωσε δύο άτομα, τα οποία και απεγκλωβίστηκαν από υπαλλήλους του ξενοδοχείου. Στην Ποτίδαια γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε χωματόδρομο.

https://twitter.com/ERTsocial/status/1149063158788763651?ref_src=twsrc^tfw

Τα ορμητικά νερά έχουν παρασύρει σε παραλιακά σημεία πολλά οχήματα. Δέντρα ξεριζώθηκαν, ομπρέλες και καρέκλες από παραλιακά μαγαζιά έχουν βρεθεί στη θάλασσα.

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές  του πρώτου παιδιού και μεταξύ άλλων σε Ποτίδαια, Πευκοχώρι και Πολύχρονο αλλά και στο δεύτερο πόδι στη Βουρβουρού.

https://www.youtube.com/embed/Yl-T81jNtwM

Στη Σωζόπολη υπήρξε ανατροπή τροχόσπιτου όπου επέβαιναν τρία άτομα με ένα ζευγάρι να χάνει τη ζωή του. Συνολικά έχουν απεγκλωβιστεί 20 άτομα.

Στην Ποτίδαια γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε χωματόδρομους. Στη Ν.Ποτίδαια οι ισχυροί άνεμοι ξύλωσαν την οροφή βενζινάδικου.

Χωρίς ρεύμα παραμένουν Κασσάνδρα και Σιθωνία. Στην Κρυοπηγή, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Κασσάνδρα, έπεσαν δέντρα και έχουν κλείσει παράδρομοι.

Προβλήματα από την κακοκαιρία προκλήθηκαν και στη Θράκη και συγκεκριμένα στη Ροδόπη, όπου η Πυροσβεστική Υπηρεσία χρειάστηκε να επέμβει για κοπές δέντρων και αντλήσεις υδάτων. Αναλυτικά, η Πυροσβεστική Υπηρεσία επενέβη για κοπές δέντρων σε 17 περιπτώσεις σε Κομοτηνή, Σάπες, Ίασμο και ΒΙΠΕ Κομοτηνής. Επίσης, οι πυροσβέστες προχώρησαν σε αντλήσεις υδάτων σε 6 περιπτώσεις στον Ίασμο και σε δύο στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL