Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.9°C26.6°C
3 BF 35%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
20.7°C25.3°C
3 BF 38%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.4°C22.7°C
3 BF 56%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
22 °C
20.8°C24.4°C
5 BF 51%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
23.4°C24.9°C
3 BF 31%
ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΧΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΕΧΝΗΣ

«Πάσχα στην Κυψέλη» είναι ο τίτλος της έκθεσης με εικαστικά αντικείμενα και μικρά έργα τέχνης που εγκαινιάζεται στην Αίθουσα Τέχνης ArteVisione το Σάββατο 13 Απριλίου 12 μ. - 5 μ.μ. και έχει διάρκεια έως 19.4. Στις 12 το μεσημέρι διοργανώνεται πασχαλινή εικαστική γιορτή με τη συμμετοχή πολλών φίλων και συνεργατών της Αίθουσας Τέχνης με μικρά έργα τέχνης, πολλαπλά και επιζωγραφισμένα αντικείμενα, κοσμήματα και κεραμικά, 10% των εσόδων από τις πωλήσεις των οποίων θα διατεθεί για τους σκοπούς του Παλαιοπωλείου των Αστέγων. Οι συμμετέχοντες εικαστικοί και όσοι από τους επισκέπτες θέλουν, μπορούν να φέρουν μαζί τους βιβλία και μικροαντικείμενα σε καλή κατάσταση που θα δωρηθούν στο Παλαιοπωλείο. Ανοιχτά Δευτέρα, Τετάρτη 11 π.μ. - 2.30 μ.μ., Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 4.30 - 8.30 μ.μ.μ Πηλίου 5, Πλατεία Κολιάτσου.

Η έκθεση “Σκάλισμα βράχου βουνού Γιν”, που βρίσκεται σε διεθνή περιοδεία, σταθμεύει από αύριο έως και τις 17 Απριλίου στον εκθεσιακό χώρο και στα φουαγέ ισογείου και 2ου ορόφου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Την Παρασκευή 12 Απριλίου εγκαινιάζεται στο ισόγειο της οδού Αγίου Δημητρίου 14 στην Κηφισιά ομαδική εικαστική έκθεση με τίτλο «Ύλη», όπου οι καλλιτέχνες παραθέτουν το δικό τους σχόλιο ως προς την υλικότητα του εικαστικού αντικειμένου. Συμμετέχουν οι Αγγελική Αντωνέα, Leslie Black, Ismini Black, Δρυοκολάπτης (Ευριπίδης Παπαδοπετράκης - Πανταζής Τσέλιος), Γιώργος Κουνάδης, Διονύσης Κούτσης, Σοφία Λιβανού, Γιάννης Μακρής, Carolyn Mitsikosta. Επιμέλεια: Τζίνα Δελλασούδα. Έως 27 Απριλίου.

Η έκθεση "Voyage around my Room" (Ταξιδεύοντας στο Δωμάτιό μου) συνεχίζεται στο Κέντρο Τεχνών μέχρι και τις 2 Μαΐου. Στις 17 Απριλίου, με αφορμή την κυκλοφορία του δίγλωσσου καταλόγου που τη συνοδεύει, πραγματοποιείται βραδιά ανάγνωσης με ελεύθερη είσοδο. Στην έκθεση συμμετέχουν οι Sophia Al Maria, Κωστής Βελώνης, Jeanne Graff, Philomena Epps, Δημήτρης Ιωάννου, Sharon Kivland, Sylvere Lotringer, Jonas Mekas, Μάρω Μιχαλακάκου, Ντόρα Οικονόμου, Amalia Ulman, Εύα Στεφανή, Juliana Huxtable, Θεόδωρος Χιώτης. Επιμέλεια έκθεσης και έκδοσης: Κίκα Κυριακάκου. Πάρκο Ελευθερίας

Τα σχέδια περιπάτου “Περιπατητικά” της Λίλας Μαδούρου παρουσιάζονται στην Gallery Genesis από αύριο έως και τις 4 Μαΐου, Χάριτος 35.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL