Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.6°C22.4°C
4 BF 41%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
19 °C
17.0°C19.3°C
3 BF 57%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.5°C18.0°C
5 BF 68%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
20 °C
18.8°C21.1°C
6 BF 59%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.7°C20.9°C
4 BF 35%
Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές τηλεόρασης εβδομάδας

ΕΡΤ1 22.00

Η περιπετειώδης ενηλικίωση του νεαρού αφροαμερικανού Σαϊρόν στο σύγχρονο Μαϊάμι της φτώχειας, των ναρκωτικών και της βίας. Σκηνοθεσία και σενάριο του Μπάρι Τζένκινς, που κέρδισε και Όσκαρ καλύτερης ταινίας το 2017. Παίζουν: Ναόμι Χάρις, Μαερσάλα Αλί, Άστον Σάντερς.

Ο Σαϊρόν υφίσταται εκφοβισμό σε μια τραχιά γειτονιά, ώσπου τον περιμαζεύει ένας έμπορος ναρκωτικών, ο Κουβανός Χουάν, που του παραστέκεται εκεί που η εξαρτημένη από τα ναρκωτικά μητέρα του αδυνατεί να δώσει το «παρών». Τα τρία κεφάλαια της ιστορίας με τίτλους «Μικρός», «Σαϊρόν» και «Μαύρος» συνθέτουν ένα λυρικό πορτρέτο του τι σημαίνει να είσαι μαύρος στην Αμερική του σήμερα και πώς οι άνθρωποι χτίζουν τον εαυτό τους, ριζώνουν και αναπτύσσονται ακόμη και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες. Βασισμένο στο θεατρικό «Στο φως του φεγγαριού τα μαύρα αγόρια φαίνονται μπλε» του Άλβιν ΜακΚρέινι, το "Moonlight" εφάπτεται και στα προσωπικά βιώματα του σκηνοθέτη που μεγάλωσε στο γκέτο του Μαϊάμι στις αρχές του '90. Μια βαθιά συγκινητική ιστορία προσωπικής αναζήτησης αλλά και μια σπουδή πάνω στην ταυτότητα, την οικογένεια, την αγάπη και τη φιλία.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΤ1 21.00

ΜΑΜΑ, ΓΥΡΙΣΑ!

Κωμωδία, παραγωγής Γαλλίας 2016, με τους Ζοσιάν Μπαλασκό, Αλεξάντρα Λαμί, Ματίλντ Σενιέ, Φιλίπ Λεφέμπρ. Η 40χρονη Στεφανί, μια επιτυχημένη αρχιτέκτονας, έχασε τον πατέρα της, την επιμέλεια του γιου της, τη δουλειά της και πήρε διαζύγιο. Χωρίς χρήματα και σπίτι, επιστρέφει στο πατρικό της και ζει μαζί με την υπερπροστατευτική μητέρα της. Σύντομα, η υπομονή και των δύο γυναικών θα δοκιμαστεί σοβαρά και το μεγάλο οικογενειακό δείπνο θα αποδειχθεί καταλύτης.

ΑΝΤ1 22.45

CAPTAIN PHILLIPS

Περιπέτεια βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, παραγωγής 2013. Ο Ρίτσαρντ Φίλιπς, ικανότατος καπετάνιος, έρχεται αντιμέτωπος με πραγματικούς πειρατές στα ανοιχτά της Σομαλίας το 2009. Η ταινία επικεντρώνεται στη σχέση του με τον Σομαλό ομόλογό του, που τον κρατάει όμηρο. Ένας συνηθισμένος Αμερικανός που ανησυχεί για το μέλλον των παιδιών του. Ένα τσούρμο Σομαλοί ψαράδες που παλεύουν για μια θέση στην επιχείρηση πειρατείας που στήνεται μπροστά στα μάτια τους. Παίζουν: Τομ Χανκς, Μπαρχάντ Άμπντι, Φαϊζάλ Άχμεντ.

STAR 22.45

ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ

Θρίλερ ισπανικής, καναδικής, αμερικανικής συμπαραγωγής 2015, σε σκηνοθεσία Αλεχάντρο Αμεναμπάρ. Παίζουν: Ίθαν Χοκ, Έμα Γουότσον, Ντέιβιντ Θιούλις. Μινεσότα, 1990. Ο ντετέκτιβ Μπρους Κένερ ερευνά την υπόθεση της νεαρής Άντζελα, η οποία κατηγορεί τον πατέρα της για σεξουαλική κακοποίηση. Όταν εκείνος απροσδόκητα ομολογεί το έγκλημα, για το οποίο όμως δεν έχει καμία ανάμνηση, επιστρατεύεται ο διακεκριμένος ψυχολόγος δρ Ράινς για να τον βοηθήσει να ανακτήσει τις καταπιεσμένες του αναμνήσεις.

ΣΚΑΪ 21.00

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΧΥΡΟ

Φυλακισμένος σε στρατιωτική φυλακή υψίστης ασφαλείας, ο στρατηγός Ίργουιν έρχεται σε σύγκρουση με τον διοικητή της φυλακής, που χρησιμοποιεί απάνθρωπες μεθόδους επιτήρησης των κρατουμένων, φτάνοντας μέχρι και στην αφαίρεση της ζωής. Αποφασισμένος να δώσει ένα μάθημα στον Γουίντερ, ο Ίργουιν συσπειρώνει γύρω του 1.200 κρατουμένους και οργανώνει ένα σχέδιο για την κατάληψη της φυλακής. Παραγωγή 2001, με τους Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Τζέιμς Γκαντολφίνι, Μαρκ Ράφαλο.

ΒΟΥΛΗ 22.00

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ

Δράμα του Τζον Χιούστον, παραγωγής 1984, με τους Άλμπερτ Φίνεϊ, Ζακλίν Μπισέ, Άντονι Άντριους. Ο Τζέφρι Φέρμιν, αλκοολικός Άγγλος πρόξενος στο Μεξικό του '40, αδυνατεί να ξεπεράσει τον χωρισμό και την απιστία της συντρόφου του. Όταν αυτή εμφανίζεται μετανιωμένη μπροστά του, ξεκινά ένα επώδυνο οδοιπορικό, με την αγάπη να δείχνει ανήμπορη να νικήσει την προδοσία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL