Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
9.6°C12.6°C
3 BF 77%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.5°C13.2°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
11.6°C12.6°C
2 BF 77%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
14 °C
13.3°C14.9°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
4 BF 82%
Σύντομα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύντομα

Κηδεία Χ. Χάλαρη

Από το Πρώτο Νεκροταφείο κηδεύεται αύριο στη μία το μεσημέρι ο συνθέτης και σπουδαίος ερευνητής της βυζαντινής μουσικής Χριστόδουλος Χάλαρης που έφυγε από τη ζωή στα 72 του χρόνια. Η οικογένειά του, αντί στεφάνων, επιθυμεί από όποιον μπορεί να κατατεθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Για τον Παναγιώτη Νούτσο

Ημερίδα - αφιέρωμα στο έργο και την προσωπικότητα του Παναγιώτη Νούτσου, καθηγητή Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και συγγραφέα, πραγματοποιείται απόψε στις 7 μ.μ. στην αίθουσα της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, Γενναδίου 8, 7ος όροφος. Θα μιλήσουν οι Γιάννης Πρελορέντζος, Θανάσης Σακελλαριάδης, Πέτρος Φαραντάκης, Γιώργος Ηλιόπουλος, Γιώτα Βάσση, Άννα - Μαρία Μαραγκού και ο τιμώμενος. Η βραδιά θα κλείσει με ηπειρώτικα τραγούδια της περιοχής καταγωγής του Π. Νούτσου και ποιήματά του. Συντονίζει η Άννα Λάζου.

Σε Θεσσαλονίκη και Βεργίνα ο Κώστας Στρατής

Στη Θεσσαλονίκη και τη Βεργίνα θα βρεθεί από σήμερα έως και την Κυριακή ο υφυπουργός Πολιτισμού Κώστας Στρατής συνοδευόμενος από τη διοίκηση και στελέχη του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων με αντικείμενο την επίσπευση της επίλυσης θεμάτων που αφορούν αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της Μακεδονίας, όπως η λειτουργία αναψυκτηρίων, η αναβάθμιση των πωλητηρίων και η ένταξή τους στο ηλεκτρονικό εισιτήριο.

“Τα άνθη του κακού”

“Τα άνθη του κακού” του Μπωντλαίρ (εκδ. Gutenberg) παρουσιάζονται αύριο στις 12 μ. στο βιβλιοπωλείο των εκδόσεων, Διδότου 37, από τον μεταφραστή Γιώργο Κεντρωτή και τον Γιάννη Ανδριανάτο.

Προσφορές από το ΜΙΕΤ

Εκπτώσεις και προσφορές 40% και 50%, οργανώνει από σήμερα έως και τις 28.2 το ΜΙΕΤ τόσο στις δικές του όσο και στις εκδόσεις άλλων.

Προπώληση για τους Shame

Οι Shame, μία από τις κορυφαίες νέες alternative rock μπάντες της Βρετανίας, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο πλαίσιο του Release Athens πλαισιώνοντας τον Iggy Pop και τους James το Σάββατο 8 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού. H προπώληση συνεχίζεται προς 42 ευρώ ενώ διατίθεται και περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων προς 100 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL