Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
18.9°C23.4°C
3 BF 55%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
14.3°C19.4°C
2 BF 69%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
14.4°C15.5°C
5 BF 82%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
19.9°C24.4°C
2 BF 41%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
14.9°C16.9°C
0 BF 77%
Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας / Προκήρυξη για τη διευθυντική θέση
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας / Προκήρυξη για τη διευθυντική θέση

Πρόσκληση προς κάθε ενδιαφερόμενο που διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλει ηλεκτρονική ή ιδιόχειρη αίτηση στον Οργανισμό Πνευματικής Ιδιοκτησίας, μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, για την πλήρωση της διευθυντικής θέσης, απευθύνει το υπουργείο Πολιτισμού μετά την παραίτηση της πρώην διευθύντριας, δικηγόρου Ειρήνης Σταματούδη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ορίζονται ως κατ’ ελάχιστον απαραίτητα προσόντα γι' αυτή τη θέση πτυχίο Νομικής Σχολής ή ισότιμο πτυχίο της αλλοδαπής, αναγνωρισμένος διδακτορικός τίτλος στην πνευματική ιδιοκτησία, άριστη γνώση μιας τουλάχιστον γλώσσας, όπως η αγγλική, η γαλλική ή η γερμανική. Οι αιτήσεις θα εξεταστούν από τριμελή Επιτροπή που αποτελείται από τη Διονυσία Καλλινίκου, ομότιμη καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, τη Σύλβια Σταυρίδου, επίκουρη καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ και τον Αλέξανδρο Κολιοθωμά, δικηγόρο LL.M., μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα μαζί με την αίτησή τους, είτε στο e-mail [email protected] είτε με ιδιόχειρη επιστολή στη διεύθυνση των γραφείων του ΟΠΙ: Μετσόβου 5, 10682 Αθήνα, 2ος όροφος, υπόψη Γιάννη Αντωνιάδη. Η θητεία του διευθυντή είναι τριετής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL