Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
15.8°C19.3°C
1 BF 59%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
16 °C
11.6°C19.0°C
2 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
12.0°C15.9°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.8°C19.7°C
2 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.9°C15.7°C
0 BF 82%
Ενημέρωση στον ρυθμό της ΔΕΘ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Ενημέρωση στον ρυθμό της ΔΕΘ

Σε ρυθμούς ΔΕΘ όλη η Ελλάδα από σήμερα, σε ρυθμούς ΔΕΘ και η τηλεόραση. Τόσο για τη μετάδοση της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην τελετή εγκαινίων, ώρα 20.00 το βράδυ, όσο και για τη συνέντευξη Τύπου την Κυριακή το μεσημέρι, η ώρα της οποίας δεν είχε προσδιοριστεί έως χθες.

Στο ίδιο τέμπο και οι ενημερωτικές εκπομπές. Η «Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο βάζει στο «μικροσκόπιο» τη Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 του μηνός, ώρα 22.00, τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τις πολιτικές εξελίξεις που δρομολογούν: τις παροχές, τις φοροελαφρύνσεις, το μέλλον των συντάξεων και την κριτική της αντιπολίτευσης.

** Τη Δευτέρα: Καλεσμένοι του Σεραφείμ Κοτρώτσου στο στούντιο είναι ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος και ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Κωστής Χατζηδάκης σε μια πολιτική αντιπαράθεση εφ’ όλης της ύλης.

** Την Τρίτη εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και οικονομολόγοι σχολιάζουν και αναλύουν την επόμενη μέρα στην πραγματική οικονομία μετά τις δεσμεύσεις του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ. Καλεσμένοι στο στούντιο της ΕΡΤ 1 είναι: ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κωνσταντίνος Μίχαλος, ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνος Κόλλιας, ο καθηγητής Οικονομικών Διονύσης Χιόνης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Χαράλαμπος Γκότσης και ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου Σίμος Αναστασόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL