Live τώρα    
15°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αυξημένες νεφώσεις
15 °C
13.1°C15.4°C
2 BF 89%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ψιχάλες μικρής έντασης
14 °C
10.8°C14.9°C
4 BF 76%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
12 °C
10.0°C12.6°C
3 BF 80%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.5°C17.8°C
4 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
10.7°C11.3°C
2 BF 100%
Η ατζέντα της ημέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ατζέντα της ημέρας

Άρης Φιορέτος

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Άρη Φιορέτου «Μαίρη» (εκδόσεις Πατάκη), όπου θα μιλήσουν ο συγγραφέας Χάρης Βλαβιανός και ο μεταφραστής Κώστας Κοσμάς, στον πολυχώρο Ιανός. Στις 9.30 μ.μ.

Πρεμιέρα του έργου του ιαπωνικού θεάτρου Νο «Υο-Κι-Χι», σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Μαρμαρινού, μουσική Φίλιππου Τσαλαχούρη και με τη Ρένη Πιττακή στον ομώνυμο πρωταγωνιστικό ρόλο, που θα παίζεται μόνο για δεκαέξι παραστάσεις στην Εναλλακτική Σκηνή της ΕΛΣ, στο ΚΠΙΣΝ. Στις 8.30 μ.μ.

Καλλιόπη Βέττα - Χάικ Γιαζιτζιάν

H Καλλιόπη Βέττα και ο Χάικ Γιαζιτζιάν παρουσιάζουν το επιτυχημένο πρόγραμμά τους «Στις γειτονιές του κόσμου», στο Half Note Jazz Club. Στις 10 μ.μ.

«Καρδιά μισή»

Ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου, μαζί με τις Έλενα Παπανικολάου και Πολυξένη Καράκογλου και με έκτακτη συμμετοχή της Βικτωρίας Ταγκούλη, παρουσιάζει τον θαυμάσιο δίσκο του «Καρδιά μισή», αλλά και εμπνευσμένες διασκευές ελληνικών αλλά και ξένων τραγουδιών, στο Κελάρι του Athenaeum, στο Θησείο. Στις 10 μ.μ.

The Athenian Phanerothyme Conspiracy

Οι νεοψυχεδελικοί The Athenian Phanerothyme Conspiracy με support τους Bog Art στο Ίλιον Plus, με ελεύθερη είσοδο. Στις 9.30 μ.μ.

Οι Organsmic, δηλαδή το δίδυμο της ερμηνεύτριας Αγγελικής Κοντοπούλου και του πιανίστα Γιώργου Κοντοπρία, με πολλά jazz, αλλά όχι μόνο, τραγούδια από τον κινηματογράφο, στο Café του Νομισματικού Μουσείου. Στις 9 μ.μ.

Γαλλικό τραγούδι

Ο Σταύρος Παπασταύρου και η Φανή Στρατίκη, με τη σύμπραξη του Σπύρου Λούκου στο πιάνο, σε ένα αφιέρωμα στο γαλλικό τραγούδι, στο αμφιθέατρο του δημαρχείου Παπάγου - Χολαργού, με ελεύθερη είσοδο. Στις 7.30 μ.μ.

«Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα»

Πρεμιέρα του σπονδυλωτού έργου του Ζοέλ Πομερά «Η επανένωση της Βόρειας με τη Νότια Κορέα», σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη, που θα παίζεται στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν μέχρι τις 21 Ιανουαρίου 2018. Στις 9.15 μ.μ.

«Ελεύθεροι πολιορκημένοι»

Θεατρική μεταφορά του κειμένου του Διονυσίου Σολωμού, κλασικού για τη νεοελληνική λογοτεχνία, «Ελεύθεροι πολιορκημένοι», από τον Δημήτρη Μπίτο και την ομάδα ΑΣΙΠΚΑ, στο Bios. Στις 9.15 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL