Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.2°C
3 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ασθενής ομίχλη
17 °C
13.6°C19.4°C
2 BF 78%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
18 °C
17.7°C19.4°C
3 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
25 °C
22.7°C24.8°C
6 BF 33%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.8°C18.5°C
0 BF 82%
Η ατζέντα της ημέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ατζέντα της ημέρας

Γιάννης Χαρούλης

Ο Γιάννης Χαρούλης στο Κατράκειο της Νίκαιας. Στις 9 μ.μ.

Νίκος Πορτοκάλογλου

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου μαζί με τη νέα μπάντα του, τους Ευγενείς Αλήτες, στο Κηποθέατρο Παπάγου. Στις 9 μ.μ.

Our Festival 3

Λήξη του Our Festival 3, του φεστιβάλ εντός του Φεστιβάλ Ρεματιάς στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι, με τη χορευτική παράσταση της Exis Dance Company «Block» στις 8.30, μιαν ακόμα χορευτική παράσταση, το «Time Wasted» της Μυρτούς Δελημιχάλη στις 9, και τέλος με ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι με τον ραδιοφωνικό παραγωγό και DJ Σάκη Τσιτομενέα στις 9.45 μ.μ.

Σαλά Στετιέ

Στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ποίησης στην Αθήνα και με την ευκαιρία της έκδοσης στα ελληνικά της συλλογής του «Πνιγμένη τρίλια κορυδαλλού» (εκδόσεις Γαβριηλίδης), ο σημαντικότατος γαλλόφωνος Λιβανέζος ποιητής Salah Stétié θα παρουσιάσει το βιβλίο μαζί με τον μεταφραστή του Θανάση Χατζόπουλο στο Auditorium του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών. Στις 7 μ.μ.

Ντοκιμαντέρ για τους πρόσφυγες

Προβολή του ντοκιμαντέρ της Αννέτας Παπαθανασίου «Qadir Ένας Αφγανός Οδυσσέας», της οποίας θα προηγηθεί συζήτηση της σκηνοθέτιδας με τον Νίκο Μεγγρέλη στον πανέμορφο κήπο του κτιρίου του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στο Θησείο. Στις 9 μ.μ.

Εμπάθεια ή απάθεια;

Εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης των Ειρήνης Ευσταθίου, Γιάννη Θεοδωρόπουλου, Άννας Λάσκαρη, Στεφανίας Στρούζα και Lanfranco Aceti & Willem Jan Smit «Where is the problem? Empathy - apathy» στο «Beton7» (Πύδνας 7, Βοτανικός). Στις 8 μ.μ.

Nέα παιδική πλανηταριακή προβολή

Έναρξη των προβολών της πολυβραβευμένης παιδικής πλανηταριακής ταινίας «Polaris: Το διαστημικό υποβρύχιο και το μυστήριο της Πολικής Νύχτας» στο Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου. Στις 6.30 και 7.30 μ.μ. και, ειδικά για σήμερα, με ελεύθερη είσοδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL