Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ατζεντα Σαββάτου

Μήδεια στην Επίδαυρο

Η τραγωδία του Ευριπίδη «Μήδεια» σε μια παράσταση σύμπραξης του Θεάτρου Τέχνης και του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη, στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Στις 9 μ.μ.

Ολιβιέ Πι στη μικρή Επίδαυρο

Μια ενδιαφέρουσα ανάγνωση των τραγωδιών του Αισχύλου «Προμηθέας Δεσμώτης» και «Ικέτιδες» από τον αιρετικό Γάλλο σκηνοθέτη και ηθοποιό Ολιβιέ Πι, σε μια παράσταση που όλους τους ρόλους τους ερμηνεύουν μόνο τρεις ηθοποιοί (στη γαλλική γλώσσα αλλά με ελληνικούς και αγγλικούς υπέρτιτλους) στο μικρό θέατρο της αρχαίας Επιδαύρου. Στις 9 μ.μ.

Σινεμά στο ΚΠΙΣΝ

Η παιδική ταινία κινούμενων σχεδίων των Chris Renaud και Kyle Balda «Λόραξ» στο Ξέφωτο με ελεύθερη είσοδο. Στις 9 μ.μ.

Καραγκιόζης στο Φάληρο

Το δημοτικό θέατρο σκιών Παλαιού Φαλήρου του Τάσου Κώνστα στο Πάρκο Φλοίσβου. Στις 8.30 μ.μ.

Λαϊκό γλέντι

Ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Γιώργος Κουταυλάκης μαζί με την ερμηνεύτρια Μαρία Δεναξά και τον κιθαρίστα Φώτη Τσορανίδη στο Πέραν (Λεωφόρος Δεκελείας 20, Νέα Χαλκηδόνα). Στις 11 μ.μ.

Έλλη Πασπαλά στην Αίγινα

Η Έλλη Πασπαλά με τη συνοδεία της Underground Youth Orchestra σε ένα πρόγραμμα με τον κατατοπιστικότατο τίτλο «Η γοητεία της εφηβείας» στην παραλία της Αύρας. Στις 9 μ.μ.

Φεστιβάλ Άνδρου

Στο πλαίσιο του 3ου Διεθνούς Φεστιβάλ Άνδρου, γκαλά οπερέτας από την Καμεράτα (που για την περίσταση θα αποτελείται από είκοσι τρεις μουσικούς και δύο λυρικούς ερμηνευτές) υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού και καλλιτεχνικού διευθυντή της Γιώργου Πέτρου. Στο ανοικτό θέατρο Άνδρου στις 9 μ.μ.

Φεστιβάλ Ολύμπου

Ο Σταύρος Ξαρχάκος και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο αρχαίο θέατρο Δίου. Στις 9 μ.μ.

«Ερωτόκριτος»

Η όπερα του Δημήτρη Μαραμή «Ερωτόκριτος» σε μορφή concertante στα Βάθεια Μάνης. Στις 9 μ.μ.

«Επτά Επί Θήβας»

Η παράσταση του ΚΘΒΕ της τραγωδίας του Αισχύλου «Επτά Επί Θήβας» σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γκραουζίνις στο θέατρο Φρυνιχος των Δελφών. Στις 9 μ.μ.

Δημοπρασία συλλεκτικών όπλων στην Ύδρα

Δημοπρασία συλλεκτικών όπλων από την επανάσταση του 1821 στο Ιστορικό Αρχείο - Μουσείο Ύδρας. Στις 7 μ.μ.

Δείτε όλα τα σχόλια