Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
15.1°C19.8°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.7°C17.0°C
1 BF 75%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
14.8°C17.1°C
3 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
14.8°C17.5°C
1 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
13.9°C16.9°C
0 BF 62%
Η Ατζέντα της Ημέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η Ατζέντα της Ημέρας

Τάνγκο στην Αίγινα

Με βραδιά Τάνγκο ανοίγει την αυλαία του το 12ο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Αίγινας, με καλλιτεχνική διευθύντρια την Ντόρα Μπακοπούλου. Το κουιντέτο TANGartO ερμηνεύει κάποια από τα σπουδαιότερα έργα του Astor Piazzolla (Adios Nonino, Soledad), Mariano Mores, Lalo Schifrin, Osvaldo Pugliese, Carlos Gardel, Edgargo Donato, Anibal Troilo κ.ά. Στην Παραλία Αύρας, στις 9 μ.μ.

Jazz Διαχρονίες στο ΚΠΙΣΝ

Το τρίο του διεθνώς καταξιωμένου βιμπραφωνίστα Χρήστου Ραφαηλίδη (που συμπληρώνεται από έναν Ιταλό κοντραμπασίστα και έναν Βραζιλιάνο ντράμερ!) με κλασικές jazz συνθέσεις στα Πανοραμικά Σκαλιά του ΚΠΙΣΝ και ελεύθερη είσοδο. Στις 9 μ.μ.

Ξενάγηση στην Πλάκα

Περιήγηση σε σημεία της Πλάκας τα οποία έχουν αποτυπωθεί σε πολλές -περισσότερο ή λιγότερο γνωστές- ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου με αφετηρία το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και κατάληξη σε αυτό ταινιών όπου θα προβληθούν αποσπάσματα και «ξεναγό» τον συγγραφέα Κώστα Στοφόρο. Στις 7.30 μ.μ.

Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας

Στο πλαίσιο του 35ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, συναυλία της ιταλικής ορχήστρας δωματίου Opus in Musica υπό τη διεύθυνση του Angelo Palmisano. Στον προαύλιο χώρο του Mouzaki Palace Hotel στις 9 μ.μ.

Φεστιβάλ Φιλίππων και Θάσου

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φιλίππων, οι δίδυμοι αδελφοί Μιχάλης και Παντελής Καλογεράκης παρουσιάζουν τα θαυμάσια τραγούδια του πρώτου δίσκου τους στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας, Φάρος. Στις 9 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL