Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
8.6°C15.2°C
1 BF 87%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
11 °C
8.1°C13.2°C
1 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
14 °C
11.0°C14.4°C
2 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
11 °C
10.8°C13.6°C
2 BF 66%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
6 °C
5.9°C9.6°C
0 BF 100%
Η ατζέντα της ημέρας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η ατζέντα της ημέρας

Εμπνευσμένη από την "Ειρήνη" του Αριστοφάνη, η μουσική παράσταση που συνέθεσε ο Νίκος Κυπουργός σε λιμπρέτο του Δημοσθένη Παπαμάρκου και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, με τον Τζίμη Πανούση στον ρόλο του Τρυγαίου και την Καμεράτα, υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου, να συνοδεύει ζωντανά την παράσταση, παρουσιάζεται από το Εθνικό Θέατρο στο αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου σήμερα και αύριο στις 9μ.μ.

Αποκλειστικά γυναίκες ηθοποιούς επέλεξε ο σκηνοθέτης Παντελής Δεντάκης να ερμηνεύσουν τους ήρωες στον ανδρικό, ωμό και βίαιο κόσμο αλληλοεξόντωσης και ανθρωποφαγίας της χώρας των Κυκλώπων. Οι Στεφανία Γουλιώτη, Άννα Καλαϊτζίδου και Κατερίνα Λυπηρίδου πρωταγωνιστούν στον "Κύκλωπα" του Ευριπίδη, που παρουσιάζει το ΚΘΒΕ, σε μετάφραση Παντελή Μπουκάλα, στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου σήμερα και αύριο στις 9μ.μ.

Τροβατόρε στο Ηρώδειο

Η όπερα του Τζιουζέπε Βέρντι «Τροβατόρε», σε σκηνοθεσία Στέφανο Πόντα, με τον Μίλτο Λογιάδη να διευθύνει την ορχήστρα και τη χορωδία της ΕΛΣ στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού. Στις 9 μ.μ.

Ρωμαίος και Ιουλιέτα

Η χορογραφία «Romeo Juliet» της Jessica Nupen για την ομάδα Moving Into Dance Mophatong, στην κεντρική σκηνή του Μεγάρου Χορού, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Στις 10 μ.μ.

Φεστιβάλ Ρεματιάς

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς, το νέο γκρουπ του σπουδαίου jazz κιθαρίστα Δημήτρη Ζαφειρέλη με την ερμηνευτική συμμετοχή των Στράτου Καράχου και Νικολέττας Παπουτσή, στο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι και με ελεύθερη είσοδο. Στις 9 μ.μ.

Beach party!

Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Νίκος Ζιώγαλας και Γιάννης Μηλιώκας στο «Kokomo», στην πλαζ του Αγίου Κοσμά. Στις 10 μ.μ.

SummERTime 2017

Ο Βαγγέλης Γερμανός, ο Johnny Vavouras με τους Cadillacs και οι Assoi Τou Salvador στην αυλή του ραδιομεγάρου της ΕΡΤ με ελεύθερη είσοδο. Στις 9 μ.μ.

Η Φιλαρμονική του Πειραιά

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Πειραιά υπό την διεύθυνση του Παναγιώτη Λυκούδη στην πλατεία Αλεξάνδρας, με ελεύθερη είσοδο. Στις 7.30 μ.μ.

«Η Σιωπή των Ανδρών»

Η μαύρη κωμωδία του Γάλλου συγγραφέα Ερίκ Άσους σε σκηνοθεσία Κώστα Σπυρόπουλου (ο οποίος ερμηνεύει και έναν από τους τρεις, όλους πρωταγωνιστικούς, ανδρικούς ρόλους) «Ομερτά: Η Σιωπή των Ανδρών» στο «Βεάκειο» του Πειραιά. Στις 9 μ.μ.

Νεκτάριος Αποσπόρης

Έκθεση με τίτλο «The Scarves» του Νεκτάριου Αποσπόρη στην αίθουσα τέχνης «Άγιος Αθανάσιος» στη Νάουσα της Πάρου. Καθημερινά μέχρι και τις 30 Ιουλίου 10 π.μ. - 2 μ.μ. και 7 μ.μ. - 9 μ.μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL