Live τώρα    
25°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.2°C25.8°C
2 BF 33%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.4°C26.8°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
21 °C
20.0°C24.8°C
2 BF 49%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.0°C
2 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
24.0°C24.9°C
2 BF 33%
Η πανελλαδική συνδιάσκεψη του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Η πανελλαδική συνδιάσκεψη του Τμήματος Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ

Τις συντρόφισσες και τους συντρόφους που ασχολούνται ενεργά με τον Πολιτισμό και τις Τέχνες, που ενδιαφέρονται να στηρίξουν την αναδιοργάνωση του τμήματος και επιθυμούν να συνεισφέρουν στη διαμόρφωση της πολιτικής του κόμματος για τον Πολιτισμό, καλεί το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχουν και να εγγραφούν στη λίστα του, στην πανελλαδική συνδιάσκεψη που πραγματοποιείται το Σάββατο 27 Μαΐου, στο στέκι της Νεολαίας "Σπούτνικ" (Κεραμικού 46 και Μυλλέρου, πλατεία Αυδή, σταθμός μετρό Μεταξουργείο). Η συνδιάσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διαδικασίας ανασυγκρότησης των Τμημάτων της Κεντρικής Επιτροπής.

Οι εργασίες της συνδιάσκεψης θα ξεκινήσουν στις 10.30 το πρωί με θέματα τον απολογισμό των δραστηριοτήτων του τμήματος, τους βασικούς άξονες της πολιτιστικής μας πολιτικής του κόμματος για το επόμενο διάστημα και την εκλογή νέου συντονιστικού.

"Σε μια εποχή που η βαρβαρότητα προελαύνει, ο Πολιτισμός είναι η δική μας απάντηση" επισημαίνει το Τμήμα Πολιτισμού συμπληρώνοντας ότι "επιμένουμε στον διμέτωπο αγώνα για ψωμί και τριαντάφυλλα, για το δικαίωμα όλων, χωρίς αποκλεισμούς, στον Πολιτισμό και τις Τέχνες, αλλά και για την κατοχύρωση των εργασιακών δικαιωμάτων των καλλιτεχνών".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL