Live τώρα    
12°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.3°C12.4°C
4 BF 85%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
12 °C
10.4°C13.3°C
3 BF 65%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
13 °C
12.0°C13.2°C
2 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
16 °C
14.8°C16.6°C
3 BF 61%
ΛΑΡΙΣΑ
Αραιές νεφώσεις
11 °C
10.9°C11.3°C
0 BF 93%
ΣΥΝΤΟΜΑ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΣΥΝΤΟΜΑ

Περιοδεία των Rolling Stones

Περιοδεία σε εννέα χώρες σχεδιάζουν από το φθινόπωρο οι Rolling Stones, αρχίζοντας από το Αμβούργο στις 9 Σεπτεμβρίου. Οι συναυλίες θα συνεχιστούν στην Αυστρία, την Ελβετία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Ολλανδία, τη Δανία και τη Σουηδία και θα ολοκληρωθούν στη γαλλική Ναντέρ και στη νέα αίθουσα U Arena στις 19 και 22 Οκτωβρίου. Τα εισιτήρια για τις παρισινές συναυλίες θα αρχίσουν να προπωλούνται από τις 17 Μαΐου. Οι Stones προτίθενται να ερμηνεύσουν παγκόσμιες επιτυχίες τους καθώς και τραγούδια από το τελευταίο τους άλμπουμ "Blues & Lonesome" .

"Κρεμάει τα παπούτσια του” ο Αλέν Ντελόν

Με μια ταινία και ένα θεατρικό έργο σκοπεύει να τερματίσει την καριέρα του ο Αλέν Ντελόν σύμφωνα με όσα δήλωσε στην τελετή που έγινε προς τιμήν του στο Διεθνές Φεστιβάλ Αστυνομικών Ταινιών στη Λιέγη. Ο Γάλλος ηθοποιός θα αρχίσει γυρίσματα τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο με σκηνοθέτη τον Πατρίς Λεκόντ και συμπρωταγωνίστρια για πρώτη φορά τη Ζιλιέτ Μπινός. "Για την τελευταία μου ταινία, που θα προβληθεί το 2018, θα ήθελα να επιστρέψω στις Κάννες και να πω αντίο" σημείωσε ο Ντελόν. Πρόκειται για μια ιστορία αγάπης, το σενάριο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ωστόσο δεν έχει βρεθεί ο τίτλος. Όσον αφορά τον ήρωα που υποδύεται, ο δημοφιλής ηθοποιός εξήγησε ότι θα είναι λίγο ο εαυτός του! Μετά την ταινία, θα πρωταγωνιστήσει και σε ένα θεατρικό έργο γραμμένο για τον ίδιο με τίτλο “Το λυκόφως ενός θηρίου".

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τον Γιαν Τιρσέν

Εξαντλήθηκαν κατά την πρώτη κιόλας ημέρα της προπώλησης τα εισιτήρια «early bird» της πολυαναμενόμενης εμφάνισης του Γιαν Τιρσέν την Πέμπτη 13 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Η προπώληση συνεχίζεται και στις άλλες ζώνες και βαθμίδες εισιτηρίων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL