Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
19.2°C22.4°C
2 BF 71%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αυξημένες νεφώσεις
16 °C
14.1°C17.0°C
3 BF 88%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
21 °C
19.4°C25.9°C
4 BF 66%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
29 °C
26.1°C28.8°C
5 BF 30%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
17 °C
16.9°C19.1°C
4 BF 88%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Σήμερα οι Τούρκοι Baba Zula μαζί με τους Βρετανούς London Afrobeat Collective και support τους ημέτερους Ρόδες United στο Gagarin 205.

Και τα επόμενα δύο Σάββατα 25 Φεβρουαρίου και 4 Μαρτίου και την Παρασκευή 10 Μαρτίου η Μαρία Φαραντούρη μαζί με τους αδελφούς Μιχάλη και Παντελή Καλογεράκη στο ιστορικό κτήριο του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός της πλατείας Καρύτση.

Και κάθε Σάββατο ο βιρτουόζος της κλασικής κιθάρας Παναγιώτης Μάργαρης μαζί με την ερμηνεύτρια Ανδριάνα Λυκουρέση στο Clap Prive του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου. Σε μια πρωινή παιδική παράσταση που θα παρουσιάσει ο ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης η ΚΟΑ υπό τη διεύθυνση της Ζωής Τσόκανου θα παρουσιάσει έργα Σεν Σανς και Ντικέ στο Μέγαρο Μουσικής.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου. Στο πλαίσιο του αφιερώματος στον Νίκο Σκαλκώτα έργα του για πνευστά (όμποε, φαγκότο, τρομπέτα συν πιάνο) στο Μέγαρο Μουσικής.

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Ελευθερίου Καλκάνη και με τη σύμπραξη της δεξιοτέχνιδος του ακορντεόν Ζωής Τηγανούρια σε ένα πρόγραμμα αποκριάτικης διάθεσης στην Τεχνόπολη και φυσικά με ελεύθερη είσοδο.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου. Η Μαρία Λατσίνου με την μπάντα της και το θεσσαλονικιώτικο πειραματικό δίδυμο κιθάρας και βιολιού Sancho 003 στο Six D.O.G.S.

Η Χορωδία της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Κτιστάκη, σε ένα πρόγραμμα με σύγχρονα χορωδιακά έργα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου. «Η δεσποινίς Μαρία Καλογεροπούλου», δηλαδή ένα αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα σαράντα χρόνια από τον θάνατό της, με τις υψιφώνους Φανή Αντωνέλου, Νίνα Κουφοχρήστου, Μαρία Κωστράκη και Άρτεμις Μπόγρη που θα τις συνοδεύει στο πιάνο ο Θανάσης Αποστολόπουλος σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο τενόρος και ερευνητής της όπερας Άρης Χριστοφέλλης στο Μέγαρο Μουσικής.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου. Το σύνολο Ιονία τιμά τον μέγιστο ερμηνευτή της παραδοσιακής μας μουσικής Χρόνη Αηδονίδη σε μια συναυλία με ερμηνευτές τους Μπάμπη Τσέρτο, Νάντια Καραγιάννη και Βασίλη Αγροκώστα, στην οποία θα συμμετάσχουν ο ίδιος ο Χ. Αηδονίδης και η Ελένη Τσαλιγοπούλου στο Μέγαρο Μουσικής.

Και την επόμενη Παρασκευή, η Κυβέλη Καστοριάδη με τη συνοδεία του μόνιμου συνεργάτη της κιθαρίστα Ορέστη Καλαμπαλίκη, ο οποίος επίσης ζει στο Παρίσι, παρουσιάζει για πρώτη φορά τραγούδια από τον καινούργιο της δίσκο που τώρα ηχογραφείται στην Οικία Κατακουζηνού.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου και την επομένη, Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον Plus.

Και την επόμενη Παρασκευή, 17 Μαρτίου, ο Πάνος Κατσιμίχας μαζί με τα Κίτρινα Ποδήλατα και με τη συμμετοχή του Βασίλη Καζούλη στο Upstairs του Cine Κεραμεικός.

Και κάθε Παρασκευή ο Βαγγέλης Γερμανός, μόνος με την κιθάρα του, μας προσκαλεί στην «Κρουαζιέρα 1982 - 2017», δηλαδή σε μια αναδρομή στο σύνολο του έργου του, στον πολυχώρο «Αθηναΐς».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL