Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Σύντομα

Η παράδοση του ΚΠΙΣΝ

Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό περιλαμβάνει η ανοιχτή εκδήλωση παράδοσης του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος προς την ελληνική κοινωνία, την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου. Η αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής θα φιλοξενήσει καλλιτεχνικές συναντήσεις σε ένα πολυποίκιλο πρόγραμμα που θα ξεκινήσει στις έξι το απόγευμα, τη σκηνοθετική επιμέλεια του οποίου έχει ο σκηνοθέτης Θωμάς Μοσχόπουλος. Πριν από την έναρξη του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης του έργου. Ολόκληρη η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά σε οθόνες στην Αγορά, στον Πύργο Βιβλίων και στον Φάρο.

 

Πρόσβαση... στο Τριανόν

Αναβατόριο για ανθρώπους με κινητική αναπηρία τοποθετείται στον κινηματογράφο Τριανόν, με προοπτική η πρόσβαση σε ΑμεΑ να επεκταθεί επίσης στον χώρο υγιεινής και στο πάρκινγκ. Ο κινηματογράφος διαμορφώνει και πολιτική εισιτηρίων για θεατές με κινητικά προβλήματα, καθιερώνοντας την τιμή των 4 ευρώ για τους ΑμεΑ και έναν συνοδό τους, με την επίδειξη των απαραίτητων νομιμοποιητικών εγγράφων.

 

Αντίο από τους Black Sabbath

Με μια μεγάλη συναυλία στο Μπέρμιγχαμ, από όπου και ξεκίνησαν πριν από πενήντα χρόνια, οι Black Sabbath έκλεισαν, το περασμένο Σάββατο, τον κύκλο της θυελλώδους και καταλυτικής για την ιστορία της ροκ μουσικής καριέρα τους. Μαζί με τους Deep Purple και τους Led Zeppelin αποτέλεσαν τους δημιουργούς του χέβι μέταλ μουσικού ιδιώματος, ενώ θεωρούνται το πρώτο συγκρότημα του είδους. Το βρετανικό χέβι μέταλ συγκρότημα ιδρύθηκε το 1968 από τον τραγουδιστή Όζι Όσμπορν, τον κιθαρίστα Τόνι Αϊόμι, τον μπασίστα Γκίζερ Μπάτλερ και τον ντράμερ Μπιλ Γουόρντ. Έχουν πουλήσει περισσότερους από εβδομήντα εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και το περιοδικό "Rolling Stone" τους κατέταξε στην 85η θέση της λίστας με τους εκατό σπουδαιότερους καλλιτέχνες όλων των εποχών.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Μια καθαρή νίκη για την Ελλάδα των πολλών

Η μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου στις περιοδείες και τις ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την πραγματικότητα: ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, και ιδιαίτερα οι πιο αδύναμοι,

Δειτε ολοκληρο το αρθρο