Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.2°C21.3°C
4 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.0°C18.8°C
3 BF 58%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
17 °C
16.6°C17.0°C
4 BF 69%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
19 °C
18.2°C18.8°C
6 BF 63%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
18 °C
17.9°C20.2°C
2 BF 59%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Να ενημερώσουμε κατ’ αρχήν ότι ένα πρόβλημα υγείας οικογενειακού της προσώπου υποχρέωσε τη Zora Young να μην έρθει στην Ελλάδα και έτσι τη θέση της στις εμφανίσεις στο «Half Note Jazz Club», με τη συνοδεία των Matthew Skoller Band από χθες μέχρι και τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου πήρε η επίσης καταπληκτική blues ερμηνεύτρια Deitra Farr.

Ο πολύ αγαπητός στη χώρα μας Βάσκος Tonino Carotone, μαζί με τους ημέτερους Locomondo, τον Πάνο Μουζουράκη και τη Σοφία Κουρτίδου να ανοίγει τη συναυλία, στο πλαίσιο του Athens Music Festival που πραγματοποιείται σε τακτά διαστήματα στο «Διογένης Studio» της Συγγρού.

Η Πωλίνα στο Foka+Negra (Φωκίωνος Νέγρη 32, Κυψέλη).

Η Χρύσα Κλεισιάρη σε τραγούδια του Κώστα Μπουκουβάλα, με τη συνοδεία του συνθέτη στο πιάνο και ενός ακόμη μουσικού στην κιθάρα, στην «Galerie Δημιουργών» (Χελιδονούς 28, Κηφισιά).

Ένα από τα σημαντικότερα θεσσαλονικιώτικα rock συγκροτήματα, οι Μωρά στη Φωτιά, πάντα φυσικά με ηγέτη τον Στέλιο Σαλβαδόρ, γιορτάζουν τα τριάντα (!) χρόνια τους στο ιστορικό «Κύτταρο».

Κυριακή 29 Ιανουαρίου, όπως και την επόμενη Κυριακή 5 Φεβρουαρίου, οι Χρήστος Νινιός, Αργύρης Λούλατζης και Μάγδα Βαρούχα στο Club του «Σταυρός του Νότου».

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, αλλά και την επόμενη Πέμπτη, ο σπουδαίος jazz κιθαρίστας και συνθέτης Μάκης Αμπλιανίτης θα παρουσιάσει τον νέο δίσκο του με τη συνοδεία ενός εκλεκτού οκταμελούς σχήματος (κλαρινέτο, ντουντούκ, βιολί, νέι, keyboards, μπάσο, ντραμς και κρουστά). Τη δεύτερη ημέρα θα συμμετέχουν στο τραγούδι οι Παντελής Θαλασσινός και Βαγγέλης Γερμανός. Στο «Half Note Jazz Club».

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου επαναλαμβάνεται το επιτυχημένο αφιέρωμα στον μεγάλο δημιουργό του ρεμπέτικου Γιάννη Παπαϊωάννου, με τη συμμετοχή πολλών σημαντικών ερμηνευτών/ιών στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο».

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου οι εμφανίσεις των θαυμάσιων Alex Drakos Trio στο Tesla Bar του «Bios», που είχαν τόση επιτυχία ώστε θα συνεχιστούν για αρκετές ακόμη Παρασκευές.

Συνεχίζουν επίσης για όλες τις Παρασκευές του Φεβρουαρίου και οι Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και Λευτέρης Ελευθερίου στο Upstage του «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο».

Ο Ορφέας Περίδης και η Λιζέτα Καλημέρη στο «Kremlino» του Πειραιά.

Η συναυλία που πραγματοποιείται στις αρχές κάθε Δεκεμβρίου στη μνήμη του Παύλου Σιδηρόπουλου και που πέρυσι αναβλήθηκε, με άλλα λόγια η μπάντα του, οι Απροσάρμοστοι, στο «Κύτταρο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL