Live τώρα    
21°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C21.8°C
3 BF 64%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.3°C18.8°C
1 BF 83%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.7°C18.8°C
3 BF 72%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Αραιές νεφώσεις
21 °C
19.8°C21.4°C
2 BF 81%
ΛΑΡΙΣΑ
Ασθενής ομίχλη
15 °C
14.9°C18.0°C
2 BF 100%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Σήμερα Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Ελευθέριου Καλκάνη σε έργα Μπαχ, Κιμαρόζα, Στάνιτζ και Ντβόρζακ στην Τεχνόπολη και με ελεύθερη είσοδο.

Ο Βαγγέλης Γερμανός μαζί με έναν ακόμα μουσικό στην κιθάρα στον πολυχώρο «Διέλευσις» (Λέσβου 15 και Πόρου, Κυψέλη).

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης, πάντα με τους Ρε Καντίνι (μπουζούκι, κιθάρα και η Μάρω Τσουράπα τραγούδι) να συνοδεύουν τη φωνή και την κιθάρα του, σε ένα αφιέρωμα στο ερωτικό μεταπολεμικό ρεμπέτικο τραγούδι με παράλληλη έκθεση έργων του Ηλία Πετρόπουλου στο «Underflow» (Καλλιρρόης 39, Νέος Κόσμος).

Οι πρωτοπόροι του ελληνικού punk Panx Romana με τον -ομοειδή αλλά σε ακουστικό ύφος και με αγγλικό στίχο- Xenofon Razis να ανοίγει τη συναυλία παρουσιάζουν τον νέο τους δίσκο, αλλά και αυτούσιο το σετ της θρυλικής πρώτης εμφάνισής τους στον ίδιο χώρο πριν από τριάντα πέντε (!) χρόνια στο ιστορικό «Κύτταρο».

Όπως και το επόμενο Σάββατο 28 Ιανουαρίου οι Χρήστος Κωνσταντόπουλος και Χρυσούλα Στεφανάκη με τη συνοδεία τετραμελούς σχήματος (πιάνο, βιολί, κοντραμπάσο και ντραμς υπό τη διεύθυνση του συνθέτη, ενορχηστρωτή και πιανίστα Χρίστου Θεοδώρου) στον πολυχώρο «Αθηναΐς».

Επίσης και το επόμενο Σάββατο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη «Χωρίς Εξηγήσεις» στη Θεσσαλονίκη και, πιο συγκεκριμένα, στο «Fix Factory Of Sound».

Κυριακή 22 Ιανουαρίου Οι Momo Trio, ένα θαυμάσιο jazz πιανιστικό τρίο, στο Roof Stage του «Gazarte».

Τρίτη 24 Ιανουαρίου στο πλαίσιο του κύκλου συναυλιών «Ξαφνικά στο Κορωπί» ο Νότης Μαυρουδής συναντά τον Μπάμπη Τσέρτο στο «γιαπί» του κτηρίου της οργάνωσης «ΑΚΤ-ΕΙΝ» (Ερμή Σουρλαντζή 14, Κορωπί).

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ με σολίστ στο βιολί τον Αντώνη Σουσάμογλου και υπό τη διεύθυνση του Βύρωνα Φιδετζή σε έργα Γρανάδος, Μπάτεργουερθ, Στέφαν και Μαγκνάρντ στο Μέγαρο Μουσικής.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου μέχρι και τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου η σπουδαία Αμερικανίδα ερμηνεύτρια του blues Zora Young με τη συνοδεία της Matthew Skoller Band (που εκτός του βιρτουόζου εκτελεστή φυσαρμόνικας και τραγουδιστή συναπαρτίζουν πιάνο, κιθάρα, μπάσο και ντραμς) στο «Half Note Jazz Club».

Ο γνωστός Coti K., με την περσόνα του A Man From Managra και με τη συνοδεία άλλων τριών μουσικών στα keyboards, το μπάσο και τα ντραμς, παρουσιάζει τον νέο, δεύτερο δίσκο αυτού του project στο «Underflow» του Νέου Κόσμου.

Η Nalyssa Green με την τριμελή μπάντα της (κιθάρα, keyboards και ντραμς) στο θέατρο «Skrow» (Αρχελάου 5, Παγκράτι).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL