Live τώρα    
19°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
17.6°C20.2°C
3 BF 63%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
13.2°C16.6°C
4 BF 71%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.0°C17.1°C
3 BF 75%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.1°C18.2°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
14 °C
14.5°C14.5°C
2 BF 60%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Παντελής Αμπαζής - Γεράσιμος Γεννατάς - Βανέσσα Αδαμοπούλου

Μετά την επιτυχία της η παράσταση «Reunion» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και του Στέφανου Κορκολή συνεχίζεται σήμερα και αύριο (και την επόμενη Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Ιανουαρίου) στο «Gazarte».

Συνεχίζεται, όμως, σήμερα και την επόμενη Παρασκευή και το πρόγραμμα των Φίλιππου Πλιάτσικα και B.D. Foxmoor στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο».

Από σήμερα μέχρι και τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ο Κώστας Χατζής μαζί με τις Μαρία Αλεξίου και Αντωνία Χατζίδη και με τη συνοδεία τετραμελούς σχήματος (πιάνο, πνευστά, κοντραμπάσο και ντραμς) υπό τη διεύθυνση του Γιώργου Παγιάτη στο «Half Note Jazz Club».

Σήμερα και τις τρεις επόμενες Παρασκευές (μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου) ο Παντελής Αμπαζής μαζί με τον ηθοποιό Γεράσιμο Γεννατά και με τη σύμπραξη της Βανέσσας Αδαμοπούλου και άφθονου... χιούμορ στο Upstage του «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο».

Σήμερα επίσης οι Alex Drakos Trio με προσκεκλημένο τον κορυφαίο jazz πιανίστα Γιώργο Κοντραφούρη στο «Tesla Bar» του «Bios».

Σήμερα, ακόμα συναυλία ενίσχυσης του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού με τους Music Virus του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, 40 Something, Μόνο Γυμνό, Pelekys και Περικλή Λορίδα στο «Level 69» (Σολωμού 69, Μοσχάτο) και τους θεατές, αντί εισιτηρίου, να προσκαλούνται να φέρουν προαιρετικά φάρμακα και βρεφικές τροφές για τις ανάγκες του Ιατρείου.

Αύριο, Σάββατο 7 Ιανουαρίου, ο Γιώργος Δημητριάδης και η μπάντα του, οι Μικροί Ήρωες, στο «Kremlino» του Πειραιά.

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, το γκρουπ ενός από τους καλύτερους Έλληνες jazz κιθαρίστες, του Τάκη Μπαρμπέρη, με προσκεκλημένο τον σπουδαίο σαξοφωνίστα David Lynch (με τον οποίο είχαν συνυπάρξει στο ιστορικό για την εγχώρια jazz σκηνή συγκρότημα Iskra) στο Roof Stage του «Gazarte».

Την Κυριακή επίσης η Δανάη Παναγιωτοπούλου με τη νέα της παράσταση Λοξή Γραμμή στην οποία παρουσιάζει τον καινούργιο κύκλο τραγουδιών της «Επτά παιδικά τραγούδια για τον μικρό εμφύλιο» για τρίτη αισίως φορά στο «ΚΕΤ» της Κυψέλης.

Τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Νίκου Χριστοδούλου και με σολίστ τον βαρύτονο Δημήτρη Τηλιακό σε έργα Σμέτανα, Σούμπερτ, Σούμαν, Μπερλιόζ και του ίδιου του Ν. Χριστοδούλου στο Μέγαρο Μουσικής.

Τη Δευτέρα επίσης παρουσιάζεται ζωντανά ο νέος δίσκος του Γιώργου Καγιαλίκου σε στίχους Γιάννη Ευθυμιάδη και ερμηνεύτρια τη Βικτωρία Ταγκούλη (που θα τη συνοδεύσει πενταμελές σχήμα, κλασική κιθάρα, βιολί, πνευστά, μαντολίνο και κοντραμπάσο) «Το Κρύσταλλο του κόσμου» στον πολυχώρο «Ιανός».

Την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου ο Theodore με την μπάντα του στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο «Eightball».

Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου η Σοφία Παπάζογλου παρουσιάζει ένα αφιέρωμα στις «δικές μας ξένες», δηλαδή στις εβραϊκής καταγωγής Ρόζα Εσκενάζυ και Στέλλα Χασκήλ και στην αρμενικής καταγωγής Μαρίκα Νίνου, στον πολυχώρο «Ιανός».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL