Live τώρα    
18°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
16.4°C18.7°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
13.8°C16.6°C
3 BF 68%
ΠΑΤΡΑ
Αραιές νεφώσεις
15 °C
15.0°C15.5°C
4 BF 70%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
17 °C
16.6°C17.8°C
5 BF 69%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
14.6°C16.2°C
2 BF 64%
ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Ολοκληρώνεται σήμερα το πρώτο Benaki Summer Festival με τη συναυλία του Κωστή Μαραβέγια και της μπάντας του, των Mareveyas Ilegal, στο αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.

Αντίθετα, συνεχίζεται το φεστιβάλ Νύχτες Φθιώτιδας στην Παραλία Μώλου (προφανώς στη Φθιώτιδα, κοντά στον Άγιο Κωνσταντίνο) και τη δεύτερη ημέρα του εμφανίζονται κατά σειρά οι Μουσικές Στιχογραφίες, Αντίπερα Όχθη, Δημήτρης Καρράς, Λεωνίδας Μπαλάφας και Σωκράτης Μάλαμας.

Συνεχίζεται όμως επίσης και το γνωστό και μη εξαιρετέο φεστιβάλ του Άρδα, το Άρδας 2013/19η Συνάντηση Νέων με τους Coza Mostra και Ελευθερία Αρβανιτάκη στη βασική σκηνή και τους Χίλια Χρόνια, Party In A Box και Αλέξανδρο Μπελλέ στη Νησίδα.

Το φεστιβάλ Νύχτες Φθιώτιδας τελειώνει αύριο, Κυριακή 28 Ιουλίου, με τους Απόστολο Ρίζο, Θεολόγο Κάππο, Παύλο Παυλίδη και Γιάννη Χαρούλη.

Αύριο όμως ολοκληρώνεται και το Άρδας 2013/19η Συνάντηση Νέων με τους Encardia, Κακό Συναπάντημα και Γιάννη Αγγελάκα στη βασική σκηνή και τους 48 Ώρες και Clock Wise στη Νησίδα.

Τη Δεύτερα 29 Ιουλίου ο προσφιλέστατος (ημών και πολλών άλλων!) Θανάσης Παπακωνσταντίνου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου θα εμφανιστεί στο Αμαλίειον με την αληθινά εξαιρετική οκταμελή μπάντα του και τη Ματούλα Ζαμάνη και τον Αλέξανδρο Κτιστάκη να τον συνδράμουν αποτελεσματικότατα στο τραγούδι.

Την Τρίτη 30 Ιουλίου η Ζωή Τηγανούρια με το κουιντέτο της (στο οποίο το ακορντεόν της ιδίας συμπληρώνουν πιάνο, κιθάρα, μπάσο και ντραμς) θα βρίσκεται στο Βεάκειο του Πειραιά για μια πανηγυρική και γεμάτη από κεφάτα tangos (και όχι μόνο...) συναυλία.

Και φυσικά την Τετάρτη 31 Ιουλίου και στο ΟΑΚΑ έχουμε την -καλώς ή κακώς- συναυλία της εβδομάδας, αν όχι ολοκλήρου του μήνα, αν και ακριβώς στο τέλος του, δηλαδή εκείνη του Roger Waters με το θρυλικό «The Wall» στο σύνολό του. Σε αυτήν όμως θα αναφερθούμε εκτενέστερα στο φύλλο της Τρίτης...

Θ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL