Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
15.6°C18.8°C
2 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.0°C16.0°C
3 BF 64%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
16 °C
13.2°C17.1°C
2 BF 67%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
17 °C
16.5°C19.1°C
2 BF 58%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
13 °C
12.9°C15.7°C
0 BF 62%
Puzzlemuzik Festival
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Puzzlemuzik Festival

Συνέχεια σήμερα του 1at Puzzlemuzik Festival με τον jazz σαξοφωνίστα Γιάννη Κασσέτα να παίζει μετά από αρκετό καιρό με το μόνιμο σχήμα του, τους Funk Wizzards, στο «Jazz Art» στα Πετράλωνα και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο.

Σήμερα όμως και ο Δημήτρης Λάμπος με τη συνοδεία των Απόγονοι (κιθάρα/κρουστά, τσέλο/μάντολα και πνευστά/κρουστά) θα είναι στο «Nosotros» της Θεμιστοκλέους για μια folk blues βραδιά, με υλικό από τους δύο μέχρι τώρα δίσκους του και φυσικά -λαμβανομένης υπόψη και της φύσης του χώρου- με ελεύθερη είσοδο.

Σήμερα επίσης οι Cosmic Filters, το νέο γκρουπ του ξεχωριστού ροκ τραγουδοποιού και ερμηνευτή Μάρκου Παπασηφάκι (σαξόφωνο, μπάσο, ντραμς και ο ίδιος στην κιθάρα) θα βρίσκεται στο «Ginger Ale» των Εξαρχείων και με επίσης ελεύθερη είσοδο.

Τη Δευτέρα 22 Απριλίου ο Παναγιώτης Μάργαρης θα είναι και πάλι στο «Half Note Jazz Club» με το γνωστό πλέον project του με διασκευές κλασικών ροκ τραγουδιών για... κλασική κιθάρα («Rock Of My Soul»), αλλά αυτή τη φορά με δύο νέες και ταλαντούχες ερμηνεύτριες, τις Γιάννα Φαφαλιού και Δώρα Τσίγκα.

Την Τετάρτη 24 Απριλίου ο νέος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Σταύρος Τσιόλας παρουσιάζει τον πρώτο δίσκο του στο «Σταυρός Του Νότου Plus» με τη συνοδεία τετραμελούς σχήματος (κιθάρα, βιολί, μπάσο και ντραμς) και τη συμμετοχή των Γιώτας Νέγκα και Φωτεινής Βελεσιώτου.

Την Τετάρτη επίσης ο ανάλογος του προηγουμένου Πάνος Μπίρμπας με την τετραμελή μπάντα του) κιθάρα, πιάνο, μπάσο και ντραμς) θα παρουσιάσει τον πρώτο επίσης -αλλά με αγγλικό στίχο- δίσκο του στο «Faust».

Την Πέμπτη 25 Απριλίου το 1at Puzzlemuzik Festival συνεχίζεται με τους The Next Step Quintet, ένα αρκούντως αναθεωρητικό νέο jazz γκρουπ (κιθάρα, σαξόφωνο, πιάνο, μπάσο και ντραμς) που θα παρουσιάσει στο «Café Αλάβαστρον» το ντεμπούτο άλμπουμ του το οποίο θα κυκλοφορήσει την ίδια ημέρα.

Την Παρασκευή 26 Απριλίου ένας από τους πλέον αγαπητούς μουσικούς της εγχώριας ροκ σκηνής, ο Παύλος Παυλίδης και πάντα βέβαια με τους B-Movies του, επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο «Gagarin 205» για να παρουσιάσει τον λίαν πρόσφατο νέο δίσκο του.

Οι φίλοι του ροκ όμως θα έχουν όντως μεγάλο δίλημμα εκείνη την ημέρα, καθώς στο «An Club» θα βρίσκεται το θαυμάσιο ολλανδικό νεοψυχεδελικό συγκρότημα Radar Men From The Moon!

Οι υπόλοιποι μουσικόφιλοι πάντως μπορούν να πάνε στο «Half Note Jazz Club» για μια λίαν υποβλητική βραδιά με τον Νίκο Πλατύραχο, ο οποίος θα παρουσιάσει το θαυμάσιο έργο του «Ονειρογραφία» με τις φωνές των Βίκης Καρατζόγλου και Κώστα Βασιλιάγκου και με ένα σχήμα που, έκτος του πιάνου του ιδίου, θα περιλαμβάνει μαντολίνο, κιθάρα και synthesizer.

Θ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL