Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
22.0°C25.2°C
3 BF 51%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.8°C25.4°C
2 BF 41%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
20 °C
19.9°C21.6°C
4 BF 55%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
21 °C
20.4°C20.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.9°C24.0°C
0 BF 33%
/ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

/ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ

Σήμερα, ο θαυμάσιος νέος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Σταύρος Σιόλας παρουσιάζει τον πρώτο του δίσκο «Διόδια» στον πολυχώρο «Ιανός», με τη συνοδεία ενός εξαιρετικού επταμελούς σχήματος (πιάνο, ακορντεόν, βιολί, μπάσο, ντραμς και κρουστά, με άτυπο διευθυντή τον γνωστό κιθαρίστα, ενορχηστρωτή και ηχολήπτη Κώστα Παρίσση) και με τη συμμετοχή της Φωτεινής Βελεσιώτου, με την οποία ερμηνεύουν ντουέτο το ομώνυμο και ήδη πολύ γνωστό τραγούδι του δίσκου.

Δεν είναι άσκοπο να υπενθυμίσουμε την ευγενική πρωτοβουλία των Φοίβου Δεληβοριά, Θέμη Καραμουρατίδη, Νατάσσας Μποφίλιου, Γιάννη Παλαμίδα και Γιάννη Χαρούλη, οι οποίοι θα δώσουν μια κοινή συναυλία τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στο «Fuzz Live Club» που όλα της τα έσοδα θα διατεθούν για τη Βικτόρια Μπόζικ, την προσωπική βοηθό της Λένας Πλάτωνος, η οποία πρέπει να μεταβεί κατεπειγόντως στο Χιούστον του Τέξας στις ΗΠΑ για να υποβληθεί σε ειδική αγωγή για την επιθετική μορφή καρκίνου που της διεγνώσθη πρόσφατα. Όλοι οι συντελεστές του «Ένα Τραγούδι Για Τη Βικτόρια» -το οποίο επιμελείται καλλιτεχνικά ο σκηνοθέτης Αντώνης Μποσκοΐτης- που, εκτός των προαναφερθέντων, περιλαμβάνουν και τους Στέργιο Τσιρλιάγκο και Κωστή Χριστοδούλου, που θα παίξουν keyboards, και τους Positive Red, οι οποίοι θα ανοίξουν τη συναυλία, συμμετέχουν αφιλοκερδώς και η τιμή του εισιτηρίου είναι 15 ευρώ, εκτός από μόλις εκατό εισιτήρια καθημένων τα οποία τιμώνται 50 ευρώ.

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου οι The Next Step Quintet, το σχήμα (πιάνο, κιθάρα, σαξόφωνο, κοντραμπάσο και ντραμς) που με την «πειραγμένη» και άκρως ανανεωτική jazz του ντεμπούτου album του κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και την αμέριστη προσωπική μας εκτίμηση, θα βρίσκεται σε έναν χώρο που κατά μεγάλο βαθμό μπορεί να θεωρηθεί και ο φυσικός του, το «Half Note Jazz Club».

Την ίδια ημέρα όμως ξεκινούν και οι εβδομαδιαίες εμφανίσεις -θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη- των Opera Chaotique στο «Faust», με «νέο show με τον Μαρκήσιο Ντε Σαντ»! Μαζί με το δίδυμο του τραγουδιστή (οπερετικού τενόρου για την ακρίβεια!) Tenorman και του Voodoo Drummer στα τύμπανα στη σκηνή θα βρίσκονται και μερικοί τακτικοί τους συνεργάτες, η σοπράνο Λητώ Μεσσήνη, η μέτζο σοπράνο Ελένη Σωτηρίου και ο βιολοντσελίστας Στράτος Παργινός αλλά και ο μίμος και performer Intermedius. Εν ολίγοις, μια ακόμα γερή δόση gothic cabaret με άφθονο χιούμορ από εκείνο που οι Opera Chaotique γνωρίζουν να κάνουν τόσο καλά...

Θ.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL