Live τώρα    
24°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
23.0°C25.9°C
3 BF 34%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
25 °C
23.4°C26.5°C
2 BF 33%
ΠΑΤΡΑ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.0°C24.4°C
2 BF 51%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
19.7°C21.0°C
2 BF 71%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
24 °C
24.0°C24.0°C
1 BF 40%
Σύντομα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύντομα

Τα «Κόκκινα γυαλιά» για τα άρρωστα παιδιά

Το δημοφιλές τραγούδι του Σταμάτη Κραουνάκη «Κόκκινα γυαλιά» προσφέρεται από τον δημιουργό για την ενίσχυση των παιδιών που έχουν προσβληθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό με τη συνοδεία ενός ευφάνταστου, χαρωπού και χρωματιστού animation που συνοδεύει το νέο βίντεοκλιπ. Η ενίσχυση θα γίνεται μέσω του διεθνούς οργανισμού «Save the children» και όσοι θέλουν να προσφέρουν μπορούν να επιλέγουν το ποσό από το link που υπάρχει κάτω από το βιντεοκλίπ.

Το αγαπημένο τραγούδι, αισιόδοξο και ελπιδοφόρο, το ερμηνεύει στα αγγλικά, με τον τίτλο «Wonderland», η Rachel Owens, σε μια παραγωγή που υπογράφουν ο συνθέτης και ο παραγωγός Μάριος Στυλιανάκης.

 

Πέθανε η υψίφωνος Ζαννέτ Πηλού

Σε ηλικία 83 ετών απεβίωσε η διακεκριμένη υψίφωνος Ζαννέτ Πηλού, η οποία διέγραψε μια σπουδαία καριέρα τόσο στην Εθνική Λυρική Σκηνή όσο και σε μεγάλα λυρικά θέατρα του εξωτερικού ερμηνεύοντας δεκάδες πρωταγωνιστικούς ρόλους του ρεπερτορίου. Γεννημένη στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, σπούδασε φωνητική στην Ιταλία πλάι στην Κάρλα Καστελάνι και σε νεαρή ηλικία πρωτοεμφανίστηκε στο Θέατρο Σμεράλντο του Μιλάνου ως Βιολέττα στην όπερα "Τραβιάτα". Υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Σωματείου «Υποτροφίες Μαρία Κάλλας», ενώ ασχολήθηκε συστηματικά και με τη φωνητική διδασκαλία.

 

Ο Λευτέρης Γιοβανίδης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Γιοβανίδης είναι από χθες ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη, με σπουδές Υποκριτικής και Σκηνοθεσίας Θεάτρου στο Herbert Berghof Studio και στο Michael Howard Studio στη Νέα Υόρκη, έχει υπογράψει σκηνοθεσίες, μεταφράσεις και διασκευές για το θέατρο. Υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης από τον Μάρτιο του 2018 έως τον Δεκέμβριο του 2019.

Δωρεάν και διαδικτυακά το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ

Διαδικτυακά από την Τρίτη 19 Μαΐου έως την Πέμπτη 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το 22ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, με τις ταινίες του να είναι διαθέσιμες δωρεάν για το κοινό. Κάθε ταινία θα διατίθεται για 400 θεάσεις, σε χρήστες αποκλειστικά στην Ελλάδα. Μεταξύ άλλων, θα προβληθούν και 77 ελληνικές πρόσφατες παραγωγές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL