Live τώρα    
20°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
20 °C
17.1°C20.4°C
2 BF 69%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αραιές νεφώσεις
12 °C
10.8°C13.3°C
1 BF 89%
ΠΑΤΡΑ
Αυξημένες νεφώσεις
18 °C
17.1°C19.8°C
6 BF 76%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
25 °C
22.7°C25.8°C
4 BF 39%
ΛΑΡΙΣΑ
Αυξημένες νεφώσεις
13 °C
13.4°C13.5°C
1 BF 92%
Σύντομα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύντομα

«Η Παρέλαση» της Αναγνωστάκη

Η βραβευμένη θεατρική ομάδα Εast N Bull παρουσιάζει το έργο «Η Παρέλαση» της Λούλας Αναγνωστάκη, σε σκηνοθεσία της Baris Celiloglou, για δύο παραστάσεις τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στο θέατρο "Σταθμός" στις 6 μ.μ.

«Περιβάλλον και θέατρο»

Εκδήλωση με θέμα «Περιβάλλον και θέατρο» πραγματοποιείται απόψε, στις 7 μ.μ., στο κτήριο του MOMus-Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Θεσσαλονίκης στη ΔΕΘ-HELEXPO με ομιλήτριες τις Σοφία Ευτυχιάδου, Χριστίνα Χατζηβασιλείου και Μαρία Μικεδάκη. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για το κοινό, ενώ θα προηγηθεί ξενάγηση στην 7η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης.

Για τον Κωνσταντίνο Δεσποτόπουλο

Βραδιά αφιερωμένη στη ζωή και στο έργο του ακαδημαϊκού Κωνσταντίνου Δεσποτόπουλου πραγματοποιείται μεθαύριο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών, Γενναδίου 8 και Ακαδημίας, 7ος όροφος. Για τον Κ. Δεσποτόπουλο θα μιλήσει ο διδάκτορας Φιλοσοφίας και συγγραφέας Κωνσταντίνος Αθανασάτος.

Βενετσιάνικες μάσκες

Τις δικές τους βενετσιάνικες μάσκες μπορούν να φτιάξουν σήμερα όσοι προσέλθουν από τις 10 το πρωί έως τις 12.30 μ.μ. στο εργαστήρι δημιουργικής απασχόλησης στη Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς στον Ταύρο με την εικαστικό Δέσποινα Ανδρέου.

Ομιλία για την Αθήνα

«Η Αθήνα: Η ανάδυση και η ανάδειξη μιας πόλης μέσα από τα περιηγητικά έργα (15ος - 19ος αιώνας), είναι ο τίτλος της ομιλίας της ιστορικού - ερευνήτριας Ιόλης Βιγγοπούλου που θα γίνει τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στις 7 μ.μ., στο Πολύκεντρο «Η. Αποστόλου» στο Ηράκλειο Αττικής.

Στο Επιγραφικό Μουσείο

Διαδραστικό βίντεο - περιήγηση της εικαστικού Νίνας Παππά με τίτλο «Το χαμένο κείμενο» θα πραγματοποιηθεί στο Επιγραφικό Μουσείο μεθαύριο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, από τις 11.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ., όπου θα παρευρίσκεται η εικαστικός.

Στο Εκστάν

Μια συνάντηση με την ποίηση του Κωνσταντίνου Μπούρα και μια πρώτη παρουσίαση του έργου ως θεατρικό αναλόγιο πραγματοποιείται απόψε, στις 8.30 μ.μ. στο Εκστάν, Πατησίων και Καυτατζόγλου 5. Η θεατρική εκδοχή είναι της Ελένης Παπαχριστοπούλου και συμμετέχουν οι Ζαχαρίας Ρόχας, Γιάννης Σταματίου και Κωνσταντίνος Μπούρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL