Live τώρα    
22°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
22 °C
20.2°C23.5°C
2 BF 43%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
20 °C
16.6°C22.9°C
2 BF 45%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
17.1°C21.5°C
2 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ελαφρές νεφώσεις
21 °C
20.2°C21.1°C
1 BF 62%
ΛΑΡΙΣΑ
Ελαφρές νεφώσεις
18 °C
17.9°C17.9°C
0 BF 59%
Σύντομα
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Σύντομα

Ο Νίκος Νικολάου αναπληρωτής καλλιτεχνικός διευθυντής του ΚΘΒΕ

Ο ηθοποιός Νίκος Νικολάου ορίστηκε αναπληρωτής καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος δίπλα στον Νίκο Κολοβό. Ο Ν. Νικολάου έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, το Θέατρο Κρήτης και το ΔΗΠΕΘΕ Λαμίας, πήρε μέρος σε παραστάσεις του ελεύθερου θεάτρου και είναι αντιπρόεδρος στο ελληνικό κέντρο διεθνούς ινστιτούτου θεάτρου. Από το 2013 έως σήμερα ανήκει στο καλλιτεχνικό δυναμικό του ΚΘΒΕ.

Επίτιμος διδάκτορας ο Σταύρος Ζουμπουλάκης

Σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης αναγορεύεται απόψε ο Σταύρος Ζουμπουλάκης. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 8 μ.μ. στην Αίθουσα «Παντελής Πρεβελάκης» του Ωδείου Ρεθύμνου.

Βραδιά για την Άλκη Ζέη

Βραδιά αφιερωμένη στην Άλκη Ζέη, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου παιδικού μυθιστορήματός της «Ένα παιδί από το πουθενά» (εκδόσεις Μεταίχμιο), πραγματοποιείται απόψε στις 7 μ.μ., στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ, η Αγγελική Δαρλάση, ο Βασίλης Παπαβασιλείου, ο Τίτος Πατρίκιος, η Βίκυ Πάτσιου, ο Παύλος Τσίμας και η Αντιόπη Φραντζή. Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι μαθητές Κωνσταντής Αλεξόπουλος, Χρύση Ζούλα και Βασιλική Ρεμούνδου. Η είσοδος είναι ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, η διανομή των οποίων αρχίζει στις 5.30 μ.μ.

Το νέο βιβλίο του Νίκου Σκορίνη

Το νέο βιβλίο του Νίκου Σκορίνη «Όπου κι αν πας, να μη χαθείς» ( εκδόσεις Λιβάνης) παρουσιάζεται απόψε στις 7 μ.μ. στην αίθουσα θεάτρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, στον Ταύρο. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Θέµης Μουµουλίδης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Ιωάννα Παππά και Δηµήτρης Παπαχρήστος. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Έφη Μπαρµπάτση. Στο πιάνο θα συνοδεύσει ο Λεόντιος Τσόκας.

«Ελληνικός κοινοβουλευτισμός: κληρονομιές και προοπτικές»

Εκδήλωση με θέμα «Ελληνικός κοινοβουλευτισμός: κληρονομιές και προοπτικές» πραγματοποιείται απόψε στις 6 μ.μ. στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής με ομιλητές τους Κωνσταντίνο Τασούλα, Νίκο Αλιβιζάτο και Ηλία Νικολακόπουλο. Συντονίζει η Ξένια Κουναλάκη. Η εκδήλωση, που έχει ελεύθερη είσοδο, γίνεται με αφορμή την έκθεση «Βουλή των Ελλήνων. Οι σταθμοί μιας διαδρομής σχεδόν διακοσίων ετών», στην οποία και θα προηγηθεί ξενάγηση στις 5 μ.μ. (είσοδος από οδό Σέκερη).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL