Live τώρα    
23°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Ελαφρές νεφώσεις
23 °C
21.1°C25.3°C
3 BF 46%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αίθριος καιρός
23 °C
20.2°C24.2°C
2 BF 48%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
19 °C
18.8°C21.0°C
3 BF 64%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
22 °C
19.3°C21.8°C
2 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Αίθριος καιρός
25 °C
24.5°C24.5°C
3 BF 40%
Επιλογές TV εβδομάδας
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Επιλογές TV εβδομάδας

ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΡΤ1 23.00

ΜΑΝΧΑΤΑΝ

Από τις πιο διασκεδαστικές ρομαντικές κομεντί του Γούντι Άλεν, γεμάτη ξεκαρδιστικές ατάκες, έξοχη φωτογραφία του Γκόρντον Γουίλις και με τη μουσική του Τζορτζ Γκέρσουιν. Ο Άιζακ Ντέιβις είναι ένας χωρισμένος, πολύ επιτυχημένος σεναριογράφος για την τηλεόραση που έχει βαρεθεί την ελαφρά κωμωδία και θέλει να γράψει ένα σοβαρό μυθιστόρημα. Μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να γελούν, αλλά μπορεί να τους κάνει να αισθανθούν; Επίσης, δεν υπάρχει νεύρωση που να μην τη διαθέτει. Έχει σχέση με τη νεαρή Τρέισι, αλλά η διαφορά ηλικίας τους τον κάνει να νιώθει ένοχος.

Όταν γνωρίζει τη Μέρι Γουίλκι, ερωμένη του καλύτερού του φίλου, τη θεωρεί εκνευριστική, επιθετική... και γοητευτική. Εν τω μεταξύ, η πρώην σύζυγος του Άιζακ κυκλοφορεί ένα βιβλίο που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία, όπου τον εξευτελίζει παρουσιάζοντάς τον ως «φρικιό» και εξηγεί έτσι πώς έγινε ομοφυλόφιλη. Όταν η Τρέισι αποφασίζει να φύγει από τη χώρα για να τελειώσει τις σπουδές της, ο Άιζακ καταλαβαίνει πόσο την αγαπά. Παίζουν: Γούντι Άλεν, Νταϊάν Κίτον, Μάριελ Χέμινγουεϊ, Μάικλ Μέρφι, Μέριλ Στριπ. Παραγωγή 1979.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΡΤ1 00.25

Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

Δραματική ταινία του Βιμ Βέντερς, μια παραλλαγή του «Ξένου» του Καμί. Ο Γιόζεφ Μπλοκ, ερασιτέχνης τερματοφύλακας, διαπληκτίζεται με τον διαιτητή και αποβάλλεται. Περιφέρεται άσκοπα στην πόλη, συναντά μια γυναίκα και περνά τη νύχτα μαζί της. Το επόμενο πρωί, χωρίς προφανή λόγο, τη δολοφονεί. Σενάριο Πέτερ Χάντκε («Τα Φτερά του Έρωτα»), παραγωγή Δυτικής Γερμανίας 1972.

ΔΕΥΤΕΡΑ STAR 21.00

Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ

Κοινωνική ταινία παραγωγής 2014. Ο επιτυχημένος δικηγόρος Χανκ Πάλμερ επιστρέφει στο πατρικό του στην Ιντιάνα εξαιτίας του θανάτου της μητέρας του. Συναντά τα αδέλφια του, αλλά και τον πατέρα του, τον σκληρό δικαστή της πόλης, που κατηγορείται για φόνο -όμως δεν θυμάται τίποτε- και ο Χανκ καλείται τώρα να τον υπερασπιστεί. Παίζουν: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Ρόμπερτ Ντιβάλ, Βίνσεντ Ντ’ Ονόφριο, Βέρα Φάρμιγκα, Μελίσα Λίο.

ΤΡΙΤΗ ΣΚΑΪ 21.50

ΥΨΗΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Θρίλερ μυστηρίου, παραγωγής 2002. Η δυναμική δικηγόρος Κλερ ζει μια ονειρεμένη ζωή με τον σύζυγό της, επιτυχημένο επιχειρηματία. Όμως ένα τυχαίο έγκλημα πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων: το FBI συλλαμβάνει τον σύζυγό της με την κατηγορία ότι διέπραξε εγκλήματα πολέμου. Έτσι η Κλερ μαθαίνει πως στην πραγματικότητα ο Τομ είναι πρώην πεζοναύτης με ενεργό δράση στη Λατινική Αμερική. Παίζουν: Τζιμ Καβίζελ, Μόργκαν Φρίμαν, Άσλεϊ Τζαντ,  Άνταμ Σκοτ, Αμάντα Πιτ.

ΠΕΜΠΤΗ ΕΡΤ1 23.00

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

Ρομαντική κομεντί, παραγωγής ΗΠΑ 1987. Τα θέματα μιας οικογένειας θερμόαιμων Ιταλοαμερικανών στο Μπρούκλιν που τα αντιμετωπίζουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Η Λορέτα, 37 χρόνων και χήρα που ζει με τους γονείς της, η μητέρα της Ρόουζ, ο πατέρας της, πλούσιος υδραυλικός, ο Ρόνι, φούρναρης και παθιασμένος λάτρης της όπερας. Του Νόρμαν Τζούισον, με τους Σερ, Νίκολας Κέιτζ, Ολυμπία Δουκάκις.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΡΤ1 22.30

ΤΖΕΪΜΣ ΜΠΟΝΤ, ΠΡΑΚΤΩΡ 007 ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ

Η 16η ταινία 007 του 1989, με τους Τίμοθι Ντάλτον, Ρομπέρτ Ντάβι, Κάρεϊ Λόουελ. Ο Πράκτορας 007 αναλαμβάνει να εντοπίσει τον «βαρώνο» Σάντσεζ που δραπέτευσε από τη φυλακή και έχει σκοτώσει τη γυναίκα του Λάιτερ, πράκτορα που τον είχε συλλάβει. Ο 007 αυτή τη φορά δεν αγωνίζεται για την πατρίδα ή τη Δικαιοσύνη. Αλλά για να πάρει εκδίκηση για τον συνάδελφο και φίλο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL