Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απίστευτος Μητσοτάκης "τάζει" τον ήδη μειωμένο ΦΠΑ στην εστίαση (Video)

Από τις 20 Μαϊου ισχύει ο μειωμένος ΦΠΑ στην εστίαση αλλά ο Μητσοτάκης δεν έχει κανένα πρόβλημα να τον εξαγγέλλει στην ομιλία του στην Ελευσίνα και μάλιστα ότι «μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως».

Ο Μητσοτάκης «τάζει» στους πολίτες τα ήδη εφαρμοσμένα μέτρα φοροελαφρύνσεων της κυβέρνησης που τόσο μέμφεται. Η «πρώτη όμως ανάσα» είναι μέτρο της παρούσας κυβέρνησης, οι 120 δόσεις για την οποία υπόσχεται απλά μια απλοποίηση στην διαδικασία υποβολής.

«Πρώτη ανάσα και σημαντική θα είναι μία γενναία απλοποίηση της διαδικασίας υποβολής στις 120 δόσεις για να πάρουν επιτέλους μία ανάσα όσοι χρωστούν ειδικά μικρά ποσά στην εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία» είπε.

Και συνέχισε με τον ΦΠΑ στην εστίαση που έταζε στην Κρήτη ότι θα τον μειώσει τον προσγείωσε σήμερα ο κ. Σταϊκούρας στην ΕΡΤ λέγοντας ότι εφαρμόζεται ήδη και δεν εννοεί καμία περαιτέρω μείωση ο Κυρ. Μητσοτάκης.

«Και βέβαια η μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση η οποία μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως όπως την εφάρμοσε η προηγούμενη κυβέρνηση θα βοηθήσει όλες τις επιχειρήσεις εστίασης και θα δώσει νέα ανάσα σε όσους δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον κλάδο.» !

Άρα, το μόνο που προσθέτει από το ήδη εφαρμοσμένο μέτρο είναι «η νέα ανάσα»!

Μα αν τα λαοφιλή του μέτρα είναι μέτρα της παρούσας κυβέρνησης που εφαρμόζονται ήδη γιατί να τον ψηφίσει κάποιος;

Κατ. Μπρ.

 

 

Διαβάστε επίσης:

Σταϊκούρας «διορθώνει» Μητσοτάκη για το ΦΠΑ στην εστίαση; (Video)

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια