Live τώρα    
17°C Αθήνα
ΑΘΗΝΑ
Αίθριος καιρός
17 °C
15.3°C18.4°C
3 BF 56%
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ελαφρές νεφώσεις
15 °C
11.8°C16.6°C
3 BF 67%
ΠΑΤΡΑ
Αίθριος καιρός
15 °C
13.2°C15.0°C
3 BF 71%
ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.5°C16.8°C
4 BF 68%
ΛΑΡΙΣΑ
Σποραδικές νεφώσεις
16 °C
15.9°C15.9°C
2 BF 55%
Κατάντια...
  • Μείωση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Εκτύπωση

Κατάντια...

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η νέα επίθεση στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, αυτή τη φορά από τον υποψήφιο βουλευτή του ΜέΡΑ25 Στάθη Σταυρόπουλο. Ο Στάθης επέκρινε την Κ. Κούνεβα γιατί «δεν καταδέχτηκε» να πάρει την ελληνική υπηκοότητα παρότι ήταν επί πέντε χρόνια ευρωβουλευτής «των Ελλήνων». Μετά τις αντιδράσεις, ο Στάθης επανήλθε εξίσου προσβλητικός, υποστηρίζοντας ότι το ζήτημα δεν είναι «ούτε ταξικό, ούτε εθνικό, ούτε θεσμικό», αλλά «θέμα ευγένειας» προς τους πολίτες που την ψήφισαν «επιδεικνύοντας έναν ωραίο διεθνισμό»!

Οι πολίτες που ψήφισαν την Κ. Κούνεβα στήριξαν μια συνδικαλίστρια που παραλίγο να πληρώσει με την ζωή της τους αγώνες της. Αντίθετα, ο ελληνοκεντρικός Στάθης δεν μπορεί να ξεχάσει ότι η Κ. Κούνεβα είναι μια «Βουλγάρα» που οφείλει να φέρεται με «ευγένεια» στους «Έλληνες» που της συμπεριφέρονται σωστά.

Ο Στάθης «αδειάστηκε» από τον Γιάνη Βαρουφάκη, που τόνισε ότι «το ΜέΡΑ25, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού μας διεθνισμού, τιμά την Κ. Κούνεβα». Παρ' όλα αυτά, ο Γ. Βαρουφάκης παρουσίασε τη διαφωνία του με τον Στάθη περίπου ως... μία αντίθεση μεταξύ φίλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΝΩΜΕΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

EDITORIAL

ΑΝΑΛΥΣΗ

SOCIAL